Alina Mungiu-Pippidi: “Dosarul lui Dragnea este integral penibil!”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Într-un interviu acordat lui Răzvan Dumitrescu pentru ANTENA 3, Alina Mungiu-Pippidi spune despre dosarul lui Dragnea că e integral penibil. Ea recunoaşte că statul de drept este o campanie de presă, care-l are în frunte pe Liviu Dragnea. Cine o finanţează? “E peste puterile lui Klaus Iohannis să o întreţină şi să finanţeze.” Dă de înţeles că de către serviciile secrete.

De ce este Dragnea ţintă? Pentru că “a fost un operator electoral redutabil. A câştigat singur pentru 40% din voturile românilor”.

Vorbind despre clasa politică, preşedintele Societăţii Academice din România susţine că mulţi politicieni s-au înrolat. “Doar 11 % sunt acuzaţi de corupţie, şi 35% au legături cu serviciile.” Mulţi şi-au făcut studii de securitate fără a ştii vreo limbă străină. La ce le foloseşte? Se întreabă Alina Mungiu – Pippidi.

Revenind la Dosarul Bombonica, cunoscuta militantă pentru o justiţie curată spune că nu e normal să cheltui mai mult decât prejudiciul.

„Nu numai că există nenumărate cazuri în Occident, dar să începi curățenia României printr-un caz din Teleorman, de acum zece ani, la care prejudiciul total este de vreo 8.000 de euro, asta e mult sub plafonul în care trebuia să intervină DNA.

Citeşte şi: Descoperirea URIAŞĂ a avocaţilor lui DRAGNEA care desfiinţează condamnarea la 3 ANI şi şase luni

I-au ascultat pe cei de la Protecţia Copilului – deci ei au cheltuit mai mult decât prejudiciul, să îi asculte.

Şi, până la urmă, cum zicea Dragnea: I-am zis eu ăleia să nu se ducă la birou?

A mai fost cineva condamnat pentru instigare la abuz în serviciu? De ce nu au găsit un alt caz, unul clar?”, a declarat Alina Mungiu la „Sinteza Zilei”, marţi, 21 mai.

Cazul săteanului care a găsit valiza de documente: Ţo altă formă de a disemina informaţii care au fost culese fără mandat şi fără autorizare”

Alina Mungiu-Pippidi mai vorbeşte despre săteanul care a găsit valiza de documente şi care ştie să caute o firmă de investigaţii. “este de fapt o altă formă de a disemina informaţii care au fost culese fără mandat şi fără autorizare”, a mai spus Pippidi.

Instanţa se va pronunţa în dosarul lui Liviu Dragnea, pe 27 mai, la doar o zi după alegerile europarlamentare, după ce DNA a cerut majorarea pedepselor pentru liderul PSD, condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Loading...

One Comment

  1. dece nu mai primesc nimic ………………???????????????????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Soţia lui MIHAI CONSTANTINESCU refuză realitatea. Artistul e în moarte cerebrală
Mihai Constantinescu este în situaţie dramatică. Internat de nouă zile în Spitalul Floreasca, creierul nu ...