Bombonica, fosta soție a lui Dragnea, primește înapoi banii luați de la orfani

Valentin Borcea Uncategorized

Bombonica Prodana, fostă soție a lui Liviu Dragnea, va primii înapoi banii achitați drept pejudiciu în dosarul Dragnea. Adică va primii înapoi 8000 de euro, fix banii de la orfanii din Teleorman. Care rămân din nou fără bani. Decizia este a instanței supreme.

Bombonica Prodana este singura dintre inculpații din acest dosar care achitase prejudiciul, iar instanța de fond hotărâse încetarea procesului penal în cazul său. Ea a fost coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman.

Alina Mungiu-Pippidi: “Dosarul lui Dragnea este integral penibil!”

Luni, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv achitarea fostei soții a lui Liviu Dragnea. Mai mult, potrivit deciziei instanței, ei ar urma să îi fie restituți banii pe care i-a plătit drept prejudiciu în acest dosar.

Avocatul acesteia, Adrian Toni Neacșu, a declarat pentru HotNews.ro că Bombonica Prodana ar trebui să își primească banii înapoi de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, acolo unde a achitat prejudiciul.

„Bombonica Prodan a fost achitată curat și va primi banii înapoi pe care deja i-a achitat drept prejudiciu” a scris Adrian Toni Neacșu pe pagina lui de Facebook. 
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Europa se trezește! Semnale puternice din Franța, Italia, Polonia și Ungaria
Scrutinul pentru alegerea noului Parlament European a adus victorii importante pentru forțele politice suveraniste cristalizate în ...