REVANŞA ISTORIEI / Traian Băsescu, primul ministru al unui guvern de uniune naţională?

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Partidele fac şi desfac guverne. Dăncilă nu se dă plecată. Ludovic Orban e gata să preia guvernul. Alianţa USR-PLUS promite doar susţinere parlamentară. Klaus Iohannis ar vrea un guvern de uniune naţională, potrivit surselor Newstandard.news. Dar cine să conducă un guvern multicolor?

Propunerea vine din partea deputatului Robert Turcescu.

“Aşadar: urmează o perioadă complicată, blocul Opoziţiei trebuie să răspundă aşteptărilor electoratului şi să scape de guvernarea PSD. Partidele îşi fac calcule legate de scrutinul prezidenţial şi, mai ales, în ceea ce priveşte alegerile locale şi generale de anul viitor: partidul care va asuma viitorul prim-ministru din partea Opoziţiei până la alegerile generale de anul viitor va deconta electoral asumarea unor măsuri ferme în stare să repare dezastrul lăsat în urmă de pesedişti,” scrie Robert Turcescu pe pagina sa.

Citeşte şi: Cristoiu: „Condamnarea lui Dragnea e revenirea pe înserat a sistemului”

Deputatul pemepist explică publicului că vine o perioadă complicată, atât în ţară, cât şi în Europa şi e nevoie de un prim ministru cu experienţă care să „ştie treburile statului pe faţă şi pe dos”?

Daca n-am trai vremuri atit de bizare nu-i asa ca răspunsul ar fi simplu? Daca n-am trai cu iluzia ca tot ce e nou aduce o viata noua si ca tot ce e „vechi” trebuie dus la groapa istoriei politice, nu-i asa ca n-ar fi greu răspunsul?

“Spun apăsat ca până după alegerile generale de anul viitor, cel mai bun prim-ministru pe care l-ar putea avea România ar fi Traian Băsescu. Acestea fiind zise, aveti cuvântul 🙂

Citeşte şi: Şi-au luat ţara înapoi! Voldemort e mort politic

Traian Băsescu a fost deconspirat recent ca şi colaborator al Securităţii, cum numele de cod Petrov. Înainte de investire ar trebui să semneze un document că nu a făcut poliţie politică.

Traian Băsescu este cel care i-a creat pe Sorin Blejnar, Codruţ Marta, Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi, stâlpi de nădejde a aşa-zisului stat paralel.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Alina Mungiu-Pippidi: Statul de drept ca soluție imorală
Alina Mungiu-Pippidi a făcut o analiză la rece a întregului caz care a dus la ...