Marian Munteanu: Stranie dictatură!

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Fostul lider al Pieței Universității, Marian Munteanu, comentează satiric pe facebook condamnarea „dictatorului Dragnea”. El observă că din 2016 s-a creionat insistent imaginea unui personaj discreționar, care ține totul „sub controlul și puterea intervențiilor sale”, portret spulberat de chiar imaginile acestor zile. Redăm integral postarea publicată de Marian Munteanu pe pagina sa:

„DICTATORUL DRAGNEA

Nu l-am cunoscut personal pe dl. Liviu Dragnea. Îl știam de la televizor, ca și cei ce citesc aceste rânduri.
O singură dată, cred, anul trecut, fiind invitat la o manifestare găzduită de Palatul Parlamentului, ne-am intersectat la intrarea în clădire. L-am salutat și omul a dat, și el, bună ziua.

Din 2016 se tot spune că Liviu Dragnea este nici mai mult nici mai puțin decât dictatorul României. Că tot ce se întâmplă în țara noastră stă sub controlul și puterea intervențiilor sale discreționare. Pe scurt, tot ce mișcă în țara asta – râul, ramul – e la mâna atotputernicului domn Dragnea.

Cum se face oare că un dictator super-malefic și atotputernic este condamnat (după amânări repetate și re-programări mirabile) și ridicat brusc, dar pașnic și lin, chiar în timpul … dictaturii sale?

Stranie dictatură !”

Loading...

One Comment

  1. Dumitru Rizoaica
    11 iunie 2015 la 05:05 ·
    Cat de cretin, sau de „fezandat” de catre DNA, este bufonul Rares Bogdan, ca de-altfel toti basistii care se fac ca iau in serios, mizeria „acoperitului” Uncheselu???

    Ce vor face aceste mizerii umane cand „acoperitul” care acum i-a facut fericiti, se va „spovedi” ca a fost un DOBITOC, ca si Turcescu, si a servit interesele unor nemernici interni, sau si mai grav, ca a fost „scula” unor interese externe???

    Daca acest nimic, Uncheselu, nu poate fi acuzat de abuz in serviciu, pentru ca a indeplinit o „misiune”, sefa lui, Luluta, trebuie sa raspunda pentru abuzul de a incerca sa darame Guvernul, folosind o motivare demna de handicapatii mintal!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Analiştii financiari previzionează un curs de 1 Euro = 4,85 lei. Vezi în cât timp!
Asociaţia analiştilor financiari CFA calculează lunar indicii de încredere macroeconomică. Pe baza estimărilor membrilor organizaţiei, ...