Procurorul general al UCRAINEI ridică statul la LUPTĂ contra unui clip de pe Youtube

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL

Procurorul militar general al Ucrainei, Anatoli Matios, a convocat o reuniune a MAE, Statului Major al Armatei și Serviciului de Securitate drept reacție la un material video creat de amatori şi publicat pe YouTube, în ziua de 26 mai, despre presupusa anexarea a nordului Bucovinei de către România în 2022 după un război la scară largă dintre Rusia și Ucraina, informează Agenția BucPress din Cernăuți, citând presa de la Kiev.   

Potrivit procurorului militar general, materialul video „Războiul româno-ucrainean 2022” a fost publicat pe YouTube la data de 26 mai. Conform relatărilor celor care au văzut acest  clip, România ocupă Odesa și Cernăuțiul pentru a apăra cetățenii săi de conflictul ruso-ucrainean. Procurorul militar general, Anatoli Matios a declar că va introduce acest material în lista crimelor de atentat la integritatea teritorială a țării.

Presa din Ucraina menționează că acest video a fost creat special pentru a tensiona relațiile bilaterale dintre România şi Ucraina, unii experți au declarat că astfel de provocări informaționale sunt în stilul Moscovei.

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Papa Francisc ne-a transmis pe Twitter un mesaj în limba română
Papa Francisc a postat un mesaj pe Twitter la scurt timp după plecarea din România. Mesajul a fost ...