Banchet la Palatul Buckingham pentru Donald Trump. UITE ce i-a spus Regina!

Valentin Borcea Uncategorized

Prima zi a vizitei de stat a lui Donald Trump în Marea Britanie s-a încheiat cu un banchet la Palatul Buckingham, oferit de Regina Elisabeta a II-a. Au fost 171 de invitați iar așezarea la masă a fost aprobată personal de suverana britanică. A fost un adevărat puzzle care a trebuit rezolvat, astfel încât să nu existe persoane care să se simtă marginalizate.

În capul mesei în formă de U a stat, cum e firesc, Regina. Donald Trump a stat în stânga suveranei, iar Prințul Charles în dreapta. Melania Trump a fost lângă Prințul de Wales, dar Ducesa Camilla a fost lângă Donald Trump.

Prințul William a stat la masă între Theresa May și soția ambasadorului american. Iar Ducesa Catherine a avut loc între șeful trezoreriei SUA, Steve Mnuchin, și Lordul Primar al Londrei.

Ivanka Trump a stat între Contesa de Wessex (soția Prințului Edward, mezinul Reginei) și Liam Fox, ministrul pentru Comerț Internațional. Soțul ei, Jared Kushner, a primit loc între Prințesa Anne și Mark Carney, guvernatorul Băncii Angliei.

În total, au fost 16 membri ai Familiei Regale la banchetul în onoarea președintelui american. De asemenea, Donald Trump a venit alături cei patru copii adulți ai săi.

Facebook / The Royal Family

Facebook / The Royal Family

Facebook / The Royal Family

Facebook / The Royal Family

Facebook / The Royal Family

Facebook / The Royal Family

Facebook / The Royal Family

Facebook / The Royal Family

Facebook / The Royal Family

În discursurile ținute înainte de masă, ambii șefi de stat au vorbit despre relația specială dintre Statele Unite și Regatul Unit.

„Vizitele președinților americani de amintesc mereu de vechea și lunga prietenie dintre Regatul Unit și Statele Unite, așa că mă bucur că am din nou oportunitatea să demonstrez importanța imensă pe care ambele noastre țări o dau relației bilaterale. 

După sacrifiile comune din cel de-al Doilea Război Mondial, Marea Britanie și Statele Unite au lucrat împreună cu alți aliați la construirea unui ansamblu de instituții internaționale care să asigure că ororile conflictului nu se vor repeta. 

Deși lumea s-a schimbat, suntem mereu cu gândul la scopul original al acestor structuri: națiuni care lucrează împreună pentru apărarea unei păci obținute cu greu. 

Domnule Președinte, privind spre viitor, sunt încrezătoare că valorile noastre comunite și interesele similare vor continua să ne unească. În această seară, celebrăm o alianță care a garantat securitatea și prosperitatea ambelor popoare timp de decenii și care, cred eu, vă dăinui încă mulți ani. ” a spus Regina Elisabeta a II-a

Donald Trump a făcut referire și la viața după Brexit.

Majestatea Voastră, Melania și cu mine suntem profund onorați să vă fim invitați în această istorică vizită de stat. Vă mulțumim pentru primirea călduroasă, pentru vremea frumoasă, pentru ospitalitate și pentru cele aproape șapte decenii de prețioasă prietenie a Majestății Voastre față de Statele Unite.

Acum 75 de ani, 150.000 de soldați Aliați se pregăteau pe această insulă să se parașuteze în Franța, să ia cu asalt plajele Normandiei și să ia înapoi civilizația.

Curajul fiilor și fiicelor Marii Britanii a garantat că destinul vostru va rămâne mereu în mâinile voastre. Pe tot parcursul evenimentelor, Familia Regală a fost întruchiparea solidarității fără șovăială a Commonwealth-ului.

Legătura dintre națiunile noastre a fost pecetluită pe veci de acea „Mare Cruciadă”. În timp ce onorăm victoria și moștenirea comune, afirmăm valorile comune care ne vor uni de acum și până în viitor: libertate, suveranitate, autodeterminare, stat de drept și venerație pentru drepturile primite de noi de la Atotputernicul Dumnezeu.

Din cel de-al Doilea Război Mondial și până acum, Majestatea Sa a fost un simbol constant al acestor tradiții neprețuite. Ea întruchipează spiritul demnității, datoriei și patriotismului care se regăsește în fiecare inimă britanică.

În numele tuturor americanilor, ridic un toast pentru prietenia eternă a popoarelor noastre, pentru vigoarea națiunilor și pentru lunga, admirata și cu adevărat remarcabila domnie a Majestății Sale Reginei!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Iohannis, lăsat în offsaid de Bruxelles: Dăncilă, lăudată de Juncker și Timmermans
„Plăcuța suedeză” pare că a pierdut sprijinul liderilor de la Bruxelles. În prima sa vizită ...