Dan Barna, suprins la o discuţie cu Victor Ponta: “N-am VÂNDUT blana ursului din pădure!”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Preşedintele USR, Dan Barna,  a fost suprins miercuri la Bruxelles la o cafenea cu liderul Pro România, Victor Ponta, discutând aprins.

Cei doi lideri doresc să intre în noul grup politic european En Marche, construit de preşedintele Franţei Emmanuel Macron.

Tema discuţiei a fost propunerea pentru funcţia de Avocat al Poporului precum şi susţinerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, susţin surse politice.

Dan Barna a răspuns pe facebook: „Foarte frumoasă poza cu mine şi cu Ponta, dar cred că are nevoie şi de un context mai clar pentru a nu mai genera titluri fake news. Sunt zilele astea la Bruxelles pentru discuţiile pe marginea formării noului grup En Marche – ALDE – USR PLUS. M-am întâlnit cu Victor Ponta care era şi el aici şi am avut o discuţie 15 minute în care i-am cerut sa susţină moţiunea de cenzură şi Pro România sa îl susţină pe Peter Eckstein Kovacs ca Avocat al Poporului. Da, am discutat despre aceste subiecte pentru că sunt două teme pentru care avem nevoie de toate voturile Opoziţiei şi este normal să vorbim între noi. Nu am negociat, nu am făcut şi desfăcut guverne, nu am vândut pielea ursului din pădure. I-am spus ca e de dorit ca poziţia anti PSD pe care o declară public să fie urmată şi de nişte fapte (şi voturi) concrete. A fost o discuţie firească, una care ar fi trebuit să se desfăşoare în Parlament, dar pentru că eram amândoi aici, a avut loc la Bruxelles. Cam atât de pe frontul de Vest”, a scris Barna pe Facebook.

Victor Ponta a spus că securiştii l-au fotografiat.

“Indiferent de propagandă şi minciuni noi considerăm că în Europa suntem toţi români şi trebuie să luptăm împreună pentru binele României! Bine că suntem în Europa unde oamenii au dialog – nu în Uniunea Sovietica unde se cred unii! », a comentat fostul premier.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rafaela de la “Exatlon” a ajuns de urgenţă la spital. Vezi motivul!
Rafaela Marcaș, fostă concurentă a emisiunilor ‘‘Exatlon”, dar și ”Puterea dragostei”, și fostă concurentă a ...