Rapoartele pe votul din diaspora, pe masa premierului Dăncilă! Vezi când le publică!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Premierul Viorica Dăncilă a primit rapoartele de la Ministerul Afacerilor Externe şi de la Ministerul Afacerilor Interne cu privire la organizarea şi desfăşurarea votului din diaspora de pe 26 mai. Șefa guvernului le va face publice în scurt timp, a scris Agerpres.

Documentele au fost cerute încă de săptămâna trecută de către premier, care a promis că se vor lua măsuri astfel încât incidentele din 26 mai să nu se mai repede. Viorica Dăncilă a promis că toți cei vinovați vor plăti, dar numai după o analiză serioasă.

„Sunt un om echilibrat şi corect care nu vrea să ia decizii pripite. Poziţia de prim-ministru presupune raţiune şi responsabilitate şi cred că toate deciziile trebuie să le luăm în urma acestei analize. Pe baza acestui raport voi lua măsuri analizând cu atenţie ceea ce s-a întâmplat. Dacă au fost greşeli, şi cu siguranţă au fost greşeli, cei cu responsabilitate, cei care sunt responsabili de aceste greşeli trebuie să plătească, dar nu putem aplica sancţiuni fără o analiză temeinică a acestor lucruri”, a declarat Viorica Dăncilă, joia trecută, la începutul şedinţei de Guvern.

Iohannis, lăsat în offsaid de Bruxelles: Dăncilă, lăudată de Juncker și Timmermans

Anul acesta a fost deschis un număr record de secții de vot în diaspora, 441. Lista secțiilor de votare a fost stabilită pe baza propunerilor misiunilor diplomatice ale României, care au ținut cont de consultările cu comunitățile românești din străinătate, de solicitările acestora de organizare a unor secții noi și de evaluarea modului în care s-au desfășurat procesele electorale anterioare în străinătate, a transmis MAE. 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mesajele premierului și președintelui cu prilejul Zilei Eroilor
Atât premierul Viorica Dăncilă cât și președintele Klaus Iohannis au transmis mesaje cu prilejul Zilei ...