ION CRISTOIU prezice sfârşitul lui IOHANNIS. VEZI care e capcana !

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Prezent în studioul Antenei 3, Jurnalistul ION CRISTOIU a prezis sfârşitul lui Klaus Iohannis ca preşedinte al României, printr-o capcană pe care Dan Barna i-a întins-o, şi în care preşedintele a călcat deja. Potrivit editorialistului, Barna i l-a aruncat pe Cioloş drept momeală preşedintelui care îşi va canaliza eforturile împotriva liderului PLUS, rămânând descoperit în faţa lui Barna, care îi va da lovitura de graţie.

Citeşte şi: Firea către BĂSESCU: “Sunteţi un savant de bodegă. MINŢIŢI!”

Astăzi, domnul Preda de la PLUS a cerut ca preşedintele să desemneze comisarul, deci Iohannis îl va desemna pe Dacian Cioloş comisar, aşa că scapă de Cioloş, dar de fapt Barna este cel care îl mănâncă pe Iohannis.  Barna a lucrat inteligent în ultima vreme. Asupra lui Barna era o presiune puternica din partea electoratului lui să scuipe în direcţia Antenei 3, dar el a venit, nu ca Răzvan Ungureanu cu aroganţă, ci cu cumpătare, pentru că el a calculat că în momentul în care va candida împotriva lui Iohannis, electoratul de la acest post să nu-l scuipe. El şi-a dat seama că sistemul se va năpusti asupra lui. Şi se va năpusti cu fasciştii, bolşevicii. Dar el s-a gândit că în funcţie de prestaţie poate smulge susţinere”, a comentat Ion Cristoiu.

La o altă televiziune, Traian Băsescu a spus că e în interesul preşedintelui ca viitorul candidat PSD la alegerile prezidenţiale să intre în turul ll, altfel electoratul PSD va da voturile în finală candidatului USR şi aşa va fi sfârşitul lui Iohannis.

Loading...

One Comment

  1. Intre Ciolos-Barna si Iohannis as alege-Barna.Cu Ciolos si cu Iohannis ne-am lamurit ce pot.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
SADISM DE TIRAN / Şi-a executat un general aruncând-ul într-un ACVARIU cu PIRANHA (VIDEO)
Preşedintele Coreei de Nord, Kim Jong-un, şi-a executat într-un mod inedit un general acuzat că ...