Un homosexual – contracandidat al lui DONALD TRUMP?

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL

Partidul Democrat din SUA a declanşat competiţia internă pentru desemnarea candidatului la preşedinţie pentru scrutinul din 2020.

În cursă, potrivit Reuters, sunt înscrişi 24 de candidaţi, multe femei, oameni de culoare dar şi doi septuagenari – fostul vicepreședinte Joe Biden (care a recunoscut că Administraţia Obama a oferit 1 Miliard de Dolari Ucrainei pentru schimbarea procurorului general) și senatorul american Bernie Sanders – precum și candidatul supriză Pete Buttigieg, un homosexual declarat, primarul general al South Bend, Indiana, în vârstă de 37 de ani.

Convenţiile vor stabili contracandidatul lui DONALD TRUMP

În Partidul Democrat există o competiţie internă cu lungi tradiţii privind votul pentru un candidat. Celebrele Convenţii stabilesc numele, după lungi runde de alegeri interne. Se fac calcule şi se analizează sondajele.

„Democraţii”, mai predispuşi să voteze un HOMOSEXUAL decât republicanii

Potrivit ultimului sondaj Reuters/IPSOS, 20% dintre democrați au declarat că sunt mai pregătiţi să voteze un candidat homosexual, comparativ cu 6% dintre republicani.

Orientarea sexuală a unui candidat la fotoliul de preşedinte a scăzut ca preocupare pentru alegătorii americani, comentează un analist Reuters.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
FMI susţine că pensiile şi salariile minime sunt prea mari. „Programul PRIMA CASĂ ar trebui eliminat”
A trebuit să intre Liviu Dragnea la puşcărie, pentru Jaewoo Lee, şeful misiunii FMI în ...