VIDEO / Expert ONU: “În 26 de ani, România a fost spoliată de 1 TRILION de euro”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Directorul Executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, Călin Georgescu, prezent în studioul TVR, trage semnalul că falimentul României este aproape.

„România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România” , a spus expertul.

Georgescu a detaliat subiectul, susținând că România este controlată și condusă de străini, care dețin toate pârghiile strategice ale puterii. Călin Georgescu afirmă că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la Ștefan cel Mare și până în 1989.

Trăim într-o formă anti culturală, s-a pierdut rușinea. Și s-a pierdut rușinea pentru că lichelele și lacheii de serviciu și-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989 și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară. România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani. Au vândut-o cu bună știință, România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține.

Totul a fost de VÂNZARE. Mai puţin SUFLETUL românesc

Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa.

În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste 1 TRILION de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani”, a spus Georgescu în direct la Televiziunea Română.

Loading...

3 Comments

  1. Bine ca nu au vandut banca din parc!!! Ne mai putem trage sufletul!! Or da vreodată socoteală?? Macar asta as vrea să mai văd si pot sa mor!!!!

  2. Trilion de Euro – mai exact cat ?
    – in limba engleza, trilion inseamna un milion de milioane (10 ^12);
    – in limba romana, trilion inseamna un miliard de miliarde ((10 ^18) !
    Care dintre ele ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Sancțiuni americane pentru Nord Stream II? Trump se gândește serios!
Donald Trump se gândește serios să impună sancțiuni împotriva firmelor europene implicate în gazoductul Nord ...