„PSD nu va lăsa România pe mâna acestor impostori” – un fost ministru al Apărării atacă Opoziția

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării și actual președinte al Consiliului Național al PSD, a acuzat opoziția că are doar ambiții distructive, nu și constructive. Liderul social-democrat a spus că dacă moțiunea de cenzură ar trece, ar urma doar haos în țară, deoarece inițiatorii demersului nu au niciun plan, nu au niciun proiect politic, niciun program de guvernare și nici măcar un candidat care să-i ia locul Vioricăi Dăncilă. Potrivit lui Mihai Fifor, România nu își permite asemenea experimente doar de dragul de a da jos guvernul.

„Ce vor să facă pentru români cei care au depus moțiunea împotriva Guvernului? Nimeni nu răspunde la această întrebare.

Orban zice că ar vrea prim-ministru, dar Tudose spune că el ar fi mai potrivit. Ca să îi împace, consilierul președintelui PNL spune că ar fi mai bine să rămână PSD la Guvernare.

Barna de la USR vine cu alte năzbâtii: nu vrea la guvernare, dar vrea anticipate.

Se ceartă și pe Constituție.Presedintele Iohannis vrea revizuire restrânsă, doar pe referendum, USR vrea revizuire lărgită.

Domnul Iohannis zice că vrea consens național, dar nu-i iese decât un simulacru de pact al Opoziției.

Ei zic doar „Jos PSD” dar niciunul nu e în stare să ofere ceva bun pentru români.

Nicio propunere de guvern, nicio propunere serioasă de prim-ministru, niciun program de guvernare. Vor doar să dărâme, dar nu sunt în stare să construiască nimic.

România nu își permite o astfel de aventură. Asta ne unește! PSD nu va lăsa țara pe mana acestor impostori. Moțiunea nu va trece!” a scris Mihai Fifor pe Facebook.

De exemplu, în Germania, există așa numita „moțiune de cenzură constructivă”. Opoziția vine cu o propunere completă de guvern, cu tot cu program politic. Dacă moțiunea trece, guvernul este dărâmat și înlocuit imediat cu executivul propus de opoziție. Astfel nu apar incertitudini sau perioade de vid politic.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
130 de ani de la moartea lui Eminescu, poetul național și monarhist
Se împlinesc astăzi 130 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu, poetul națiunii române. ...