Probleme în paradisul progresist? Mesajul lui Barna și Cioloș după ultimele scandaluri dintre ei

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Relația dintre Dan Barna și Dacian Cioloș, cei doi lideri ai alianței USR-PLUS, trece printr-o răcire rapidă. Totul din cauza neînțelegerilor pe bani și pe împărțeala funcțiilor. Cele două partide sunt într-o euforie continuă de la alegerile europarlamentare, dar se pare că urmează trezirea la realitate. Moțiunea de cenzură nu va trece și chiar dacă ar trece USR nu prea ar vrea să intre în guvernare. Acum au loc discuțiile pentru ce vor face USR-PLUS în următoarele alegeri.

În acest sens, a fost creat un grup de lucru. Vineri seară a avut loc ultima ședință a acestui mecanism și au ieșit scântei. Dacian Cioloș s-ar fi ridicat de la masă în timpul discuțiilor și ar fi plecat. A fost a două oară când liderul PLUS ar fi părăsit negocierile în timpul dezbaterilor, a scris Digi24. De vină ar fi chiar fostul premier tehnocrat, care are pretenții prea mari.

Cioloș și Barna, probleme în paradis?

Dacian Cioloș ar să fie candidatul pentru președinție iar PLUS să dea mai bine de jumătate din candidații la locale și parlamentare. USR nu este de acord, deoarece PLUS este mai mic, mai sărac și nu are nici rețea în teritoriu, a notat Digi24, un post apropiat de cele două formațiuni.

Acum, Cioloș și Barna, neîntrebați de nimeni, au ieșit cu un mesaj prin care recunosc că sunt probleme în cuplu, dar că se tratează: 

Am scris rândurile de mai jos împreună cu Dan Barna, eu aflându-mă la Cabana Babele alături de Valerie, după ce am văzut articolele despre tensiunile care ar exista între USR și PLUS.

Da, discutăm zilele acestea despre viitorul Alianței. Alianța noastră e, de fapt, alianța celor care i-au oferit deja încrederea. Da, pe alocuri discuțiile sunt mai aprige, pentru că fiecare dintre noi vine la masă cu idei și cu soluții care să valorifice cât mai bine zestrea propriului partid.Dar vrem să spunem un lucru foarte clar: USR și PLUS vor merge mai departe împreună. Și la prezidențiale, și la locale, și la parlamentare.

Suntem hotărâți să găsim cea mai bună formulă pentru asta și nu ne vom ridica de la masa negocierilor până când nu ajungem la o înțelegere care să ne facă mai eficienți decât am fi separat, pentru că România trebuie guvernată bine după alegeri. Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja. Nu o să cădem în capcana în care au căzut alții în trecut. – a scris Dacian Cioloș pe pagina lui de Facebook. 

„PSD nu va lăsa România pe mâna acestor impostori” – un fost ministru al Apărării atacă Opoziția

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Prin colapsul sistemului electronic al ANAF, SRI a preluat controlul asupra conturilor
SRI a lansat un program de data-management, SII Analytics, cu finanţare europeană, cu scopul declarat ...