Avertismentul lui Tăriceanu: “Cei din pădure se răzgândesc destul de repede; să nu deveniți din vânători, vânați!”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, A LANSAT TORPILE POLITICE LA ADRESA CELOR DIN OPOZIȚIE cu prilejul discutării Moțiunii de cenzură împotriva guvernului. L-a făcut pe Ludovic Orban ”șomer politic”, și de profesie ”agitator politic”. Tăriceanu le-a cerut celor din opoziție să o lase mai moale cu amenințările privind dosarele penale pentru că ”cei din pădure”, adică cei de la SRI, se răzgândesc repede și riscă să devină din vânători cei care sunt vânați.

”Stau și mă gândesc cum ar arăta un Guvern, dacă această moțiune ar trece. Ar fi un Guvern mozaic condus de un șomer politic? Mă refer la domnul Orban, evident. Stau și mă întreb ce scrie în CV-ul lui: activist politic sau agitator politic? Ce îi place mai mult? Acest Guvern ar fi completat de oameni precum Dacian Cioloș, Dan Barna sau chiar Raluca Turcan. Eu vă dau un sfat: uitați de această moțiune de cenzură pentru că nu vă va produce decât dezamăgire.

Aș vrea să vă reamintesc o vorbă a lui Abraham Lincoln și este bine să o țineți mint: Mai bine să taci și să fi considerat un ignorat decât să vorbești și să spulberi orice îndoială.

Mă uit și văd cât de des umblați cu amenințări de dosare penale ceea ce mă face să cred că păstrați un culoar la DNA prin care faceți dosare penale.

Eu vă mai dau un sfat: cei din pădure se răzgândesc destul de repede și riscul este să deveniți din vânători cei care sunt vânați.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
MOȚIUNEA DE CENZURĂ a căzut. DĂNCILĂ le transmite celor din opoziție: “Ne revedem la Vot!”
Cum era de așteptat, Moțiunea de cenzură a picat. Doar 200 de voturi pentru. Opoziția ...