Merkel, criză de TREMURAT în timpul unui moment oficial! VIDEO în articol!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Moment de slăbiciune din partea celei mai puternice femei din politica europeană. Angela Merkel a fost lovită de o criză de tremurat, în timpul primirii oficiale a noului președinte ucrainean. Deși afară erau 30 de grade, cancelara germană a început să tremure incontrolabil, în timpul intonării imnului Germaniei.

merkel tremurat

Merkel, criză severă de TREMURAT în timp ce îl primea pe noul președinte al Ucrainei. O fi vârsta, o fi vreo boală nerecunoscută? Juncker cu "sciatica", Merkel acum cu "tremuratul"…

Publicată de Newstandard pe Marţi, 18 iunie 2019

Momentul nu a putut fi ratat de jurnaliștii prezenți, care au îndreptat imediat camerele pe Angela Merkel și au făcut un prim-plan. Se vede că șefa guvernului de la Berlin încearcă să se abțină, dar nimic nu a mers. A continuat să „vibreze” de parcă stătea un ciocan pneumatic până când a plecat să treacă în revistă garda de onoare.

În conferința de presă comună cu Vladimir Zelinski, Angela Merkel a fost întrebată de presă ce a pățit. Ea a spus că era dezhidratată, a băut trei pahare cu apă și că s-a simțit mult mai bine după.

Cancelarul Germaniei împlinește peste o lună 65 de ani, dintre care 14 i-a petrecut în fruntea guvernului. Nu se știe dacă are sau nu probleme de sănătate. Tremuratul ar fi putut fi semnul unui atac de panică sau a ceva mult mai grav.

Mutti este, fără îndoială, stresată. Zilele ei ca șefă a guvernului sunt numărate. Ea a spus deja că nu vrea un alt mandat, după ce îl duce pe acesta până la capăt, în 2021. Șefia partidului CDU a cedat-o deja unei aliate, Annegret Kramp-Karrenbauer. Dar liderii europeni îi pregătesc o surpriză: șefia Consiliului European, adică să fie președintele UE.

Merkel, propusă la Sibiu președinte al Consiliului European

Emmanuel Macron este cel mai vocal susținător al acestei candidaturi.

Loading...

One Comment

  1. Are Parkinson , adica o afectiune neuronala degenerativa si ea conduce o tara precum Germania si coloniile precum Romania prin cineva asemeni ei ..cu afectiuni neuronale …degenerative . Studiati wikipedia ..e neutra. Efectele se vad si se platesc de popoare . https://ro.wikipedia.org/wiki/Boala_Parkinson

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Tăriceanu, cea mai bună reacție după moțiune: E greu, băieți, fără liste suplimentare?
Președintele Senatului, Călin-Popescu Tăriceanu, a avut de departe cea mai bună reacție a unui lider ...