ŞERBAN NICOLAE: „STS nu mai are ce căuta în procesul electoral”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) „nu mai are ce căuta în procesul electoral”, precizând că ar trebui să se revină la formula declaraţiei pe proprie răspundere atunci când votezi pe liste suplimentare, transmite Mediafax.

După apariţia problemelor cu listele suplimentare în procesul electoral, mai mulţi analişti şi oameni politici consideră că “tabletele” STS mai mult încurcă decât rezolvă problemele.

Citeşte şi: LUDOVIC ORBAN promite parlamentarilor puterii funcţii ministeriale

Senatorul Şerban Nicolae, cunoscut pentru modul tranşant al modului cum pune problemele, a afirmat, potrivit Mediafax, că „ STS nu mai are ce căuta în procesul electoral.”

Într-o declaraţie de presă, senatorul care şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţie din partea PSD a precizat că ar insista pentru reintroducerea declaraţiilor pe propria răspundere atunci când alegătorul se înscrie pe o listă specială.

Multă lume consideră că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale este în afara controlului şi soft-ul său poate “da cu virgulă” dacă sistemul vrea.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Michel Platini a fost arestat. Cel mai mare caz de corupție.
Fostul președinte al UEFA, Michel Platini, a fost arestat pentru infracțiunea de corupție. Ar fi  ...