Germania: Trei ANI de închisoare dacă ataci un steag UE!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Landul Saxonia, din fosta Germanie de Est, vrea va avarierea în orice mod a unui steag UE să fie o faptă penală. Toți cei care dau jos de la locul lui, distrug, avariază un steag UE, sau fac drapelul să nu mai poate fi folosit sau recunoscut, riscă trei ani de închisoare sau o amendă foarte mare.

Penalizările sunt incluse într-un proiect de lege inițiat de parlamentul regional al Saxoniei. Prevederile s-ar aplica și altor simboluri ale UE, precum imnul, a scris Die Welt. Practic, steagul UE ar fi considerat la fel ca un steag național. Distrugerea drapelului sau vreunui simbol național al oricărei țări este deja faptă penală potrivit legislației în vigoare în Germania. Trebuie însă ca Berlinul să aibă relații diplomatice cu acel stat.

Deși nu se specifică în mod clar, inițiativa legislativă este gândită împotriva partidului naționalist și anti-imigrație Alternativa pentru Germania. Saxonia, deși este un fost teritoriu al Germaniei comuniste, este un fief al formațiunii conservatoare de dreapta. De asemenea, AfD, care nu și-a ascuns niciodată lipsa de apreciere față de actuala formă a UE, are cele mai mari șanse să câștige alegerile din toamnă pentru legislativul landului.

Octavian Ursu, românul ales primar în Germania din partea CDU, este noul edil al unui oraș din Saxonia. El s-a bătut în turul doi cu reprezentantul AfD. Românul a bătut doar pentru că a avut sprijinul tuturor celorlalte partide, inclusiv a extremei stângi.

Imigrant român, ales primarul unui oraș din Germania

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Penelistul Mihai Voicu, trei ani de închisoare pentru fapte de corupție
Deputatul PNL Mihai Voicu a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru fapte de ...