România a dat afară și Italia de la EURO U21! Fanii italieni urlă că a fost BLAT!

Valentin Borcea ACTUALITATE fotbal INTERNATIONAL SPORT

Egalul făcut de România și Franța a asigurat calificarea ambelor echipe în semifinalele campionatului european de tineret. România s-a dus mai departe de pe primul loc din grupă și va întâlni Germania. Franța s-a calificat deoarece a fost cea mai bună echipă aflată pe locul 2 și va juca cu Spania în semifinala 1.

Italia a terminat pe locul 2 în grupă, cu șase puncte – la egalitate cu Spania dar cu un golaveraj mai slab. Dar, pentru că Franța a avut șapte puncte, italienii au ratat șansa calificării în semifinale ca cea mai bună echipă de pe locul 2. Dacă România ar fi bătut cocoșii galici, Italia se califica. Dacă Franța bătea tricolorii mici, Italia avea, din nou, șansă la calificare. De aceea, fanii italieni acuză un BLAT, deoarece acel 0-0 a asigurat calificarea României și Franței, în detrimentul Italiei, gazda.

„Italia eliminată de egalul anunțat dintre România și Franța”

Italia eliminată de egalul anunțat dintre România și Franța – a titrat celebra Gazzetta dello Sport. Publicația a spus că ratarea calificării este un eșec pentru Azzurrini, adică micii albaștri. 

În schimb, fanii italieni au fost mult mai creativi. Au umplut Internetul cu biscuiți și prăjiturele. În italiană, biscotto este sinonim cu blat.

„Voi, francezii, ce puneți în aluat? Ouă, zahăr, unt…”

Rezumatul de la Franța-România

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
S-a STABILIT: Marea Britanie va ieși din UE la 31 octombrie, cu sau fără acord
31 octombrie va fi ziua ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Aceasta este promisiunea lui ...