Tăriceanu: Serviciile au la mână partide, ONG-uri, agitatori și jurnaliști

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Călin Popescu-Tăriceanu a luat cuvântul la începutul congresului PSD, în calitate de partener de coaliție al social-democraților. Liderul ALDE a dat semnalul de continuare a luptei cu umbrele și fantomele care controlează o mare parte din viața publică românească. De asemenea, șeful Senatului a avertizat că serviciile înființează, controlează și finanțează partide, ONG-uri, agitatatori de stradă și instituții de presă.

„Nu ne-am bătut doar cu opoziția, ci și cu structuri oculte, ca să le spunem așa. Deși toată lumea știe care sunt aceste structuri oculte: servicii secrete care se ocupă cu totul altceva decât ar fi firesc, servicii care ar trebui să-și cheltuiască bugetele pentru apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor, și nu să nască partide politice sau organe de presă aservite. 

Aceste servicii secrete patronează ONG-uri și mișcări de stradă „haștag rezist”, care își descoperă revolta cetățenească la ordin și care au născut profesia de mitingiști de profesie. În spatele acestei perdele de zgomote pe care o creează strada lui Bot, a lui Dide, a lui Burduja, a lui Ceaușescu, sunt scoși de mâini misterioase din pălării magice inși de mucava care sunt impuși apoi românilor drept lideri ai noului val și salvatori ai nației. 

Acestui joc murdar trebuie să-i ținem piept, deoarece avem o datorie față de cei care ne-au ales cu voturi cinstite, nu cu aranjamente de culise. Prieteni, vă cer să nu vă lăsați timorați de echipa de zgomote a neomarxiștilor vopsiți în progresiști, care trâmbițează peste tot apocalipsa țării. „

Călin Popescu-Tăriceanu a îndemnat și la o mobilizare pentru alegerile prezidențiale din toamnă, deoarece la Cotroceni nu trebuie să mai fie unul ca Iohannis și Băsescu.

„Vă chem să ducem la Cotroceni un președinte adevărat, al tuturor românilor, nu doar al găștilor grupate în spatele său. Un președinte care să fie sensibil la nevoile celor mulți. Nu ne mai putem permite un președinte al cărui singur scop să fie realegerea lui, care să sacrifice valorile morale. Este timpul pentru un președinte care să ne unească și nu să ne dezbine. Este timpul pentru un președinte interesat de ceea ce lasă în urma lui și nu ce îl așteaptă în față.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Viorica Dăncilă, prima reacție după alegerea în fruntea PSD! Vezi cu cine va conduce partidul!
Viorica Dăncilă a fost aleasă pentru un mandat plin în fruntea Partidului Social Democrat. Premierul ...