SFIDARE | ZECI de europarlamentari s-au întors cu spatele când a intonat imnul UE!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Toți cei 29 de europarlamentarii britanici din partidul Brexit au întors spatele când s-a intonat imnul UE! Momentul, care poate fi descris curajos sau sfidător, depinde de ce parte a chestiunii Brexit te situezi, a avut loc la prima ședință a noului Parlament European. În fruntea rebelilor s-a aflat Nigel Farage, numit de mulți Mr. Brexit, fondatorul partidului și vechi militant pentru ieșirea Marii Britanii din UE.

Inițial, parlamentarii nu au vrut să se ridice în picioare. Dar au fost luați la rost de președintele Parlamentului, Antonio Tajani. Acesta a spus că e o chestie de respect să te ridici în picioare atunci când se intonează imnul unei alte ȚĂRI.

Europarlamentari BREXIT:

SFIDARE | ZECI de europarlamentari s-au întors cu spatele când a intonat imnul UE! Detalii: https://newstandard.news/2019/07/02/sfidare-zeci-de-europarlamentari-s-au-intors-cu-spatele-cand-a-intonat-imnul-ue/

Publicată de Newstandard pe Marţi, 2 iulie 2019

Țări? Care țară? Uniunea Europeană nu e țară. S-au lui Antonio Tajani i-a scăpat porumbelul din gură?

Dar „circul” nu a fost doar în tabăra pro-Brexit. Eurodeputații anti-Brexit din Partidul Liberal-Democrat au purtat tricouri galbene pe care scria „Opriți Brexit ACUM!”

Marea Britanie a trimis 73 de europarlamentari în noul legislativ, deși nu trebuiau să trimită niciunul. Data inițială pentru Brexit era 29 martie, cu mult înainte de alegeri. Dar din cauza amânării până pe 31 octombrie, britanicii au trebuit să voteze noi reprezentanți pentru PE. Totuși, mandatul lor va fi scurt. Când Marea Britanie va pleca din UE, parlamentarii europeni britanici se vor întoarce acasă. Cu indemnizații GRASE, din banii europenilor.

Europarlamentarii britanici vor primii zeci de mii de euro despăgubiri după Brexit din banii europenilor

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SFATURILE MEDICILOR: Cum facem față caniculei! Câtă apă trebuie să bem!
Ministerul Sănătăţii recomandă să fie urmate sfaturile medicilor şi să se evite, pe cât posibil, ...