Când va ajunge Caramitru jr la putere își va da tatăl pe mâna DNA?

Marius Ghilezan investigatii OPINIE

Andrei Caramitru, fără să vrea, a intrat într-un conflict de interese cu tatăl său Ion CARAMITRU, director al Teatrului Național București, peste capul căruia Ministerul Culturii a trimis o echipă de audit. Dacă juniorul spune că „În fiecare instituţie pe care o vom prelua PUTEREA vom începe cu un audit. Rezultatul îl facem public. Şi după – tăiem sinecurile, contractele fraudulente, restructurăm. Şi – esenţial – trimitem dosare detaliate la DNA.“

TATĂL CARAMITRU a comparat decizia lu Daniel Breaz de a trimite echipa de control cu inchiziția.

Directorul Teatrului Național din București este anchetat pentru procentele pe care le-a impus din biletele propriilor spectacole ca regizor, profesie pe care el o recunoaște că nu prea o stăpânește bine.

Când va ajunge Caramitu jr la putere își va da tatăl pe mâna DNA?

Citește și O româncă din Suceava candidează din partea lui Trump în fieful neomarxiștilor americani

Controlul de la Ministerul Culturii l-a scos din minți pe Caramitru senior. MyStage Ticketing, procesatorul plăților de pe platforma Mystage.ro, cea prin care se vând bilete contra unui comision consistent, de peste 20%, mult peste ce se acordă pe piața spectacolelor, este deținută de Andrei Pericle Negescu. Pe care îl regăsim, potrivit Pressone, ca fiind asociat cu Ștefan Caramitru, unul dintre cei trei fii din Famiglia Caramitru, în compania Integrity Investment Partners. Integrity se traduce prin integritate. Ruleta trebuie învârtită. Tatăl lui Andrei Pericle Negescu, acționarul unic al MyStage Ticketing, Pericle Negescu, este asociat într-o altă firmă, numită P&P Company LTD SRL, cu Andrei Dragoș Caramitru! Și asta doar într-o singură investigație de presă.

Citește și : Estul Europei a luat o mare ȚEAPĂ la împărțeala de la Bruxelles

Câte ori mai fi?

Cariera lui Caramitru senior a început printr-o fulminantă spovedanie într-un Church englez, încă de pe vremea comunismului. Nu e biserică din aia simplă. E ceva mai complicată.

Peste 30 de ani, fiul Andrei îi merge pe urme.

Punem pariu că cei doi fac parte din fauna politică bișnițărească aflată sub aria de acoperire. Niciun curent nu va tulbura dilema ”to be or not to be.” Caramitrii s-au dat demult cu factori de protecție. Ei fac parte din lumea de care nicio scamă nu se prinde.

Loading...

One Comment

  1. Mă mir că nu scrieți despre miticul ”FIUL RĂTĂCITOR”?!… care vine la tata CARAMITRU care nu-l primește cu taurul tăiat și bardaca de vin, iar amărâtul fiu se răzbună, îl dă pe mâna DNA. Pentru voi, în goana după senzațional (ca să vi se citească ziarul) orice conflict ideologic între tată și fiu, mamă și fiică, bunici și nepoți, este subiect de scandal, faceți din țânțar armăsar, ce mai… tragedie antică (Oedip rege), iar bietul Caramitru tată este dat în judecată prin trădarea fiului și judecat în fața Teatrului Nționa (cu mâinile încătușate) , iar dragul lui fiu, trage sfoara ghilotinei justițiare. Măi oameni buni, altceva nu mai găsiți să scrieți ca să ne atragă atenția, decât baliverne de foaie verde?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Adi Minune a răsunat la Neversea! Participanții n-au avut timp să spună că nu le plac manelele
Surpriză pentru miile de hipsteri și corporatiști care s-au dus la Neversea, Untold-ul de la ...