Președintele Parlamentului European regretă desemnarea Ursulei pentru șefia Comisiei!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Noul președinte al Parlamentului European, italianul socialist David Sassoli, regretă modul în care a fost desemnat candidatul pentru șefia Comisiei Europene. Liderul legislativului european deplânge faptul că s-a încălcat voința cetățenilor și că nu s-a respectat sistemul Spitzenkandidaten.

„Am crezut mulţi în principiul primului candidat de pe listele electorale. A fost o campanie electorală a familiilor politice europene. Toată lumea se aştepta ca procedura să se respecte şi astfel să fie desemnat preşedintele Comisiei Europene. Nu a fost aşa.

Candidatura mea a luat naştere în Parlamentul UE, prin convergenţa grupurilor politice, pentru a iniţia o legislatură pe care trebuie să o folosim şi pentru îmbunătăţirea instrumentelor democraţiei europene. Unul dintre acestea este cel al primilor candidaţi pe liste, modul de protejare a voinţei alegătorilor”, a declarat David Sassoli într-un interviu acordat cotidianului Corriere della Sera, citat de Mediafax. 

David Sassoli a lăsat ușa deschisă pentru respingerea de către Parlament a Ursulei von der Leyen.

Plagiat, corupție, proastă administrare, dezastru – ce aduce Ursula von der Leyen la Comisie

Ministrul german al Apărării a fost desemnată să-i fie succesoare lui Jean-Claude Juncker după trei zile de negocieri la Bruxelles. Decizia a fost luată în spatele ușilor închise. Numele Ursulei von der Leyen, o apropiată a Angelei Merkel, a apărut din neant, nefiind pe nicio listă.

Singurii care se bucură de eventuala plecare a Ursulei von der Leyen la Bruxelles sunt soldații germani, deoarece scapă de un ministru de coșmar.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mai multe edituri au refuzat cartea scrisă de ELENA UDREA. VEZI cine o va PUBLICA!
ELENA UDREA a scris o carte despre peripețiile din Costa Rica și nu numai. Jurnalistul ...