VIDEO / Vezi care PRIMAR a spus că șefii serviciilor secrete îmbracă uniforma altor state!

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Primarul municipiului Baia Mare, CĂTĂLIN CHERECHEȘ, a ținut un discurs rechizitoriu în fața câtorva ofițeri ai Jandarmeriei Române cu prilejul aniversării a 100 de ani de la înființarea acestei instituții.

A făcut afirmații de o gravitate extraordinară, susținând că șefi ai serviciilor secrete și-ar lua solda din alte state.

”Cei care conduc instituțiile, precum Jandarmerie, Poliție, Armată, Serviciul Român de Informații, Armată, Srviciul de Informații Externe, și alte entități care trebuie să apere această țară, dacă îi dezbraci de uniformă, o să vedeți că poartă uniforma altor state”, a spus Cătălin Cherecheș în fața jandarmilor, cu prilejul aniversării a 100 de ani de la înființarea Jandarmeriei. Din țara asta își iau doar gradele și salariile.

”Bocancul altor state este pus pe gâtul românilor”

”Această țară nu mai este țară, această țară este o țară de slugi, slugile suntem noi, voi, ei își iau salariile din vest sau și mai din vest,”  a mai spus primarul.

Le-a mai spus jandarmilor că sunt datori să țină sus steagul lui Ștefan cel Mare, spunând cu regret că:”De fiecare dată credem mai mult în ceilalți de cât din noi.”

”Bocancul altor state este pus pe gâtul românilor,” a conchis vorbitorul.

”Președinte, șefi de instituții, șefi de instituții importante, de la SRI până la Avocatul Poporului, au niște nume care nu au de a face cu Grigore Ardelean, nici cu Mureșan Vasile sau Popescu Viorel, aceste nume le găsiți în cărțile germane, dar nu în cărțile care să țină de români”, a mai spus în încheiere primarul din Baia Mare.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Raportul GRECO, publicat! Tăriceanu: Opinia unor experți străini care nu cunosc realitatea
Raportul GRECO a fost publicat astăzi simultan de Ministerul Justiției, în română, și de Greco, ...