IANIS HAGI – EDUCAT pentru PERFORMANȚĂ. Mai e nevoie de inițiativă, curaj și de echipă pentru a fi mare campion

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE

Într-un interviu acordat Cristinei Stănciulescu, Ianis Hagi își face, fără să vrea, o schiță de portret. O exteriorizare a sinelui. Deși în joc apare ca un atacant, în dialogul menționat folosește armele apărării. Are și o serie de sfaturi pentru cei din generația sa.

Interviul complet aici!

Câteva idei legate de profilul său psihologic, ATÂT cât răzbate din interviu (poate fi o fire manipulativă și concluziile să fie viciate n.a.):

Asertiv moderat

Crescut probabil într-o disciplină de fier, specifică aromânilor, spune că ”Este greu să devii prieten cu mine, sunt foarte atent (…) prieteni apropiați am foarte puțini. Am fost educat să fiu foarte atent la anturajul în care intru, sau cu care stau, ce prieteni îmi fac, să am mereu grijă.

Citește și: Simona HALEP, din nou în semifinala de la WIMBLEDON

Educat pentru performanță

Ianis recunoaște importanța educației și a regulilor. Se vede că a fost pregătit pentru performanță. ”Am avut o educație deschisă, nu foarte strictă, dar bazată pe reguli. Regulile trebuie să existe, noi le-am învățat de mici și nu puteam să le încălcăm. Am realizat mai târziu că aceste reguli ne-au ajutat în viață, fiindcă ele au rolul să te facă o persoană mai bună, mai plăcută și mai educată.”

Despre fotbal:

”E pasiunea mea de mic copil, mie îmi place când mă lovesc, când muncesc, este inevitabil dacă vrei să ajungi la rezultat. Dacă vrei să ajungi la cel mai înalt nivel, trebuie să treci prin momente grele, nu se poate altfel. Nu poate fi totul frumos și ușor.”

–––> continuare pag 2,3,4

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Statui CREȘTINE, decapitate în Irlanda
Două statui creștine au fost distruse în Irlanda de vandali necunoscuți. Una dintre este a ...