CSM a decis: Procuroarea care a târât-o pe SORINA rămâne în funcție

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM) a respins astăzi solicitarea Inspecţiei Judiciare de suspendare a procurorei Mariei Piţurcă, potrivit surselor de presă.

Pițurcă s-a remarcat prin modul agresiv prin care a târât-o p Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, ca să o ducă la familia sa adoptivă. Pe 2 iulie, Inspecţia Judiciară anunţa că a început cercetarea disciplinară faţă de procurorul Maria Piţurcă, care a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi, şi că propune suspendarea sa până la finalizarea anchetei.

Citește și: Decizie DEFINITIVĂ în cazul SORINEI! Fata PLEACĂ din România!

Piţurcă a fost cercetată pentru manifestări ce dăunează prestigiului justiţiei, după ce a participat la preluarea fetiţei de 8 ani din Mehedinţi. „Există indicii cu privire la săvârşirea abaterilor disciplinare constând în „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu” şi respectiv „exercitare a funcţiei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă, dacă fapta nu întruneşte elementele constitutive ale unei infracţiuni”, se arată într-un comunicat de presă al Inspecţiei Judiciare, citat de Mediafax.

Maria Pițurcă s-a regăsit pe lista de susținere a Codruței Kovesi, atunci când a fost revocată.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Protestatarul Ceaușescu, simbol #Rezist, pleacă DEFINITIV din România
Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, unul dintre cei mai vizibili și agresivi activiști #rezist, pleacă ...