Începe urmărirea penală a PROCUROAREI care a târât-o pe SORINA

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Secția Specială pentru Investigația magistraților, pe care oamenii lui IOHANNIS o vor desfințată, a deschis dosar penal pentru procurorul care a ridicat-o pe Sorina, fetița din Baia de Aramă, adoptată de o familie de români din SUA, precum și pentru o angajată de la Protecția Copilului Mehedinți, acuzată de fals în acte, potrivit unor surse citate de presă.

Procuroarea Maria Pițurcă a fost pusă sub invinuire pentru purtare abuzivă, cu referire la momentul în care a ridicat-o pe Sorina de la casa asistentei maternale.

Citește și PROCURORUL GENERAL: Familia care a crescut-o pe Sorina este încă în termenul legal pentru adopție

Pe 2 iulie, Inspecţia Judiciară a solicitat Secţiei pentru procurori din cadrul CSM suspendarea din funcţie a procuroarei, urmând ca CSM să ia joi o decizie.

De asemenea, Maria Piţurcă este cercetată de Inspecţia Judiciară pentru săvârşirea unor abateri disciplinare constând în „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului Justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu” şi „exercitare a funcţiei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă, dacă fapta nu întruneşte elementele constitutive ale unei infracţiuni”.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DĂNCILĂ: ”PREȘEDINTELE dă senzația că rezultatele bune ale PREȘEDINȚIEI CE i se datorează, ceea ce nu e corect”
Premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă astăzi dimineață în studioul DC News. A vorbit despre ...