Volvo amenință că pleacă din Suedia! Imigranții au făcut țara foarte nesigură, arată studiile

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC INTERNATIONAL

Șeful Volvo, Håkan Samuelsson, a avertizat că firma se gândește să-și mute sediul în afara Suediei, din cauza violenței în creștere din țară. Oficialul a spus, într-o conferință de presă, că firma nu mai atrage experți și ingineri din străinătate, deoarece aceștia se tem să vină în Suedia.

„Nu ne ajută când oamenii citesc despre schimburi de focuri în Gothenburg și se întreabă dacă într-adevăr merită să se mute în Gothenburg. Noi facem mașini, nu putem să rezolvăm alte probleme, a spus Håkan Samuelsson pentru cotidianul Svenska Dagblabet.

În acest videoclip, filmat în Gothenburg în august 2018, vedem cum o gașcă de vandali dau foc la întâmplare unor mașini:

Șeful Poliției din Gothenburg, orașul unde se află sediul Volvo încă de la înființarea companiei, a negat că ar fi probleme. Dar informațiile publice în contrazic și arată către imigranți pentru crearea unei atmosfere violente și tensionate.

Un studiu din 2018, făcut de cotidianul Aftonbladet, din 112 bărbați condamnați pentru viol în perioada 2012-2017, 82 dintre ei erau născuți în afara Europei. De asemenea, și în cazul altor infracțiuni violente, mai mulți făptași sunt străini decât suedezi.

După 2015, Suedia a primit peste 150.000 de refugiați noi, mai ales din state islamice. Sciitorul Björn Ranelid a spus, pentru portalul conservator Summit.News, că situația din Suedia se compară cu un mic război.

Circa un sfert dintre locuitorii Suediei fie sunt născuți în afara țării, fie sunt născuți în țară din părinți născuți în afara Suediei.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum verifici dacă un PEPENE este bun?
Pepenele este unul dintr fructele cele mai preferate ale veri. Zemos, durduliu, cu roșul sângeriu, ...