Cum poate câștiga SIMONA HALEP finala de la WIMBLEDON? Sfaturi de la mari jucători ai lumii

Marius Ghilezan Uncategorized

Mari tensimeni ai lumii, din generațiile trecute, îi dau sfaturi lui Simona HALEP cum să o învingă pe Serena Williams în finala de la Wimbledon, unde nu au ajuns alți români în afară de Ilie Năstase (1972 și 1978), de două ori și Virginia Ruzici 1978, la dublu.

”Sunt mai disperată să câștig eu WIMBLEDONUL decât să o opresc pe Serena” – a declarat SIMONA HALEP cu 30 de ore înainte de meci.

Țiriac: ”Băbuța aia (n.r. Serena) are 36 de ani, dacă o miști de două ori nu mai ajunge”

Dacă Ilie Năstase a sfătuit-o să o plimbe în primul set, chiar dacă-l pierde, în celelalte va fi mult mai obosită, ION ȚIRIAC a dezvăluit și tactica prin care Halep poate da marea lovitură și să pună mâna pe trofeul de la All England Club.

”Chit că băbuţa aia (n.r. referire la Serena) are 36 de ani sau 37, pentru tenis nu este foarte tânără. Să o spunem pe aia dreaptă, mai are şi kilogramele pe care le are, dar atunci când o rade, nici nu poţi să pui altfel pe româneşte, mingea se duce de două ori mai repede ca la oricare alta.

Acum, dacă o mişti de două ori, nu mai ajunge, asta este sigur. Poţi însă să o mişti? Ce este înainte, oul sau găina? Ce este, lovitura ei care te termină sau poţi să o mişti tu cu prima şi atunci cu a doua aproape o termini.

Dar dacă nu termini punctul repede, ea din trei lovituri prinde una, ca să fie bună sau rea. Matematic şi pe hârtie, Simona poate să câştige cu oricare şi destul de uşor”, a spus Țiriac, pentru prosport.ro.

Wilander: ”HALEP nu va mai dicta punctele sâmbătă”

Fostul mare jucător Mats Wilander, în prezent comentator Eurosport, a vorbit despre finala feminină de la Wimbledon din acest an, atrăgând atenția asupra faptului că, împotriva Serenei Williams, Halep va avea o misiune foarte dificilă.

”Va fi un meci foarte tare cu Simona Halep. Serena Williams și-a ridicat foarte mult nivelul în ultima perioadă. Ambele joacă din ce în ce mai bine. Va fi însă complet diferit în finală. De ce? Halep nu va mai dicta punctele sâmbătă. Dacă Serena servește bine, va fi foarte greu. Cred că Serena va ataca foarte mult serviciul secund al Simonei”, a spus comentatorul Eurosport.

Wilander s-a arătat impresionat de jocul Simonei Halep arătat în semifinala cu Elina Svitolina.

”A fost fantastic ce a făcut. Se simte foarte bine pe iarbă. Se află într-un moment extraordinar. E o zi mare pentru tenisul din România”, a declarat Wilander.

FINALA dintre HALEP și SERENA WILLIAMS se va desfășura pe arena centrală, mâine, sâmbătă 13 iulie, ora 16,00 și va fi transmisă pe EUROSPORT 2.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
CAZUL SORINA / PROCURORUL GENERAL: ”tot ce am făcut este în interesul COPILUI. Sunt și eu TATĂ”
Instanța Curții de Apel Craiova a respins ceerea de revizuire a adopției SORINEI, formulate de ...