CONGRES USR / Game of Thrones, popcorn și guvernarea în 2020

Alina Maria Bogdan Uncategorized

După ce au ascultat melodia din ”Game of Thrones,” cei 500 de useriști entuziaști au ascultat motivele pentru care cei patru s-au înscris în cursă pentru desemnarea candidatului USR la președinție. Evident, că cel mai interesant a fost cel al lui Dan Barna, liderul partdului, care a vorbit despre oamenii noi aduși pe scena politică. Îndelung a fost ovaționat când a spus că ținta formațiunii e ca în 2020 să fie la guvernare.

Citește și: Astăzi membrii USR-PLUS își fac doar selfie cu prezidențiabilul, care va fi anunțat doar peste două săptămâni

„Povestea aceasta a noastră este a tuturor celor care de 30 de ani încearcă să schimbe ceva în România, a antreprenorilor, a voluntarilor din societatea civilă, cărora li s-a spus că nu pot schimba nimic în România, este povestea tinerilor care s-au întors în ţară”, a afirmat Dan Barna.

El a spus că povestea USR este a oamenilor care au ieşit în stradă şi au fost primiţi cu gaze lacrimogene, dar au decis să rămână şi să protesteze. „Povestea USR este a celor care au decis să nu mai stea departe”, a mai afirmat Dan Barna.

„USR nu va deveni niciodată nici un PSD, nici un PNL”, a mai spus Dan Barna.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un prezidențiabil USR vrea ceaușism și erdoganism. Vrea să fie TĂTUCUL țării
Dumitru Stanca, unul dintre cei patru candidați care vrea să intre în cursa pentru Cotroceni ...