Eurodeputat britanic: Nimeni de la Bruxelles nu știe ce e UE și încotro merge

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Unul dintre noii europarlamentari britanici se declară șocat de ce a găsit la Bruxelles. Magid Magid, ales pe listele Partidului Verde, a scris un editorial pentru Politico în care dezvăluie cum e în culise.

„Aproape nimeni de la Bruxelles nu are nicio idee ce înseamnă cu adevărat Uniunea Europeană – în afară de steag și imn – și, mult mai important, încotro se îndreaptă. Îi includ aici și pe liderii UE și pe înalții oficiali care să târăsc fără suflet prin coridoarele puterii” – a scris tânărul de 30 de ani, născut în Somalia. 

El a afirmat că se simte păcălit, deoarece se aștepta să găsească un loc vibrant, plin de activitate, unde să obțină răspunsuri. În loc, a realizat că europarlamentarii nu au în agendă schimbarea în bine a vieții cetățenilor.

„Când mă uit pe lista lucrurilor pe care le am de făcut, mă simt de parcă plec din lumea reală și ajung într-un labirint de birocrație, tehnicalități inutile și show politic. Eurodeputații trăiesc într-o bulă – acolo sunt lăudați politicienii care au salvat bancherii, se dă vina pe imigranți și se impune o austeritate care ruinează. ” a notat Magid Magid în editorialul de pe Politico.eu

Estul Europei a luat o mare ȚEAPĂ la împărțeala de la Bruxelles

Tânărul europarlamentar le recomandă colegilor să nu-și mai bage capul în nisip și să fie mereu în legătură cu alegătorii lor. Britanicul face apel și pentru mai multă transparență, astfel încât liderii să nu mai fie aleși după aranjamente obscure stropite cu șampanie și trufe, făcute în cele mai bune hoteluri din Bruxelles.

Dacă și un membru al stângii progresiste radicale, așa cum este Magid Magid, critică atât de tare Uniunea Europeană, e clar că nu mai merge așa.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mitică DRAGOMIR:„Pentru bani s-au bătut împărați, regi, dărămite muritori ca Prodan și Alexa!”
Dumitru DRAGOMIR justifică agresiunea Anei Maria Prodan asupra lui Dan Alexa în stilul său caracterstic. ...