O RACHETĂ și zeci de arme, confiscate de la un grup de extremiști din Italia

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Poliția italiană a făcut o descoperire șocantă în această dimineață. În timpul unei razii la un grup de extremă dreaptă din Torino, oamenii legii au găsit O RACHETĂ complet funcțională. Proiectilul era de tip aer-aer, care merge folosit doar de un avion Mirage F.1 de producție franceză. Italia nu are în dotare un asemenea aparat de zbor.

Potrivit poliției italiene, racheta urma să fie vândută de către extremiști cu 470.000 de euro. Cumpărătorul ar fi fost o „entitate statală”, au precizat autoritățile. Pe carcasa proiectilului scrie „Qatar Air Force”, țara care a operat avioane Mirage F1. Presa italiană a speculat că racheta trebuia să ajungă la Guvernul de Acord Național din Libia, una dintre cele două administrații paralele din statul nord-african, ca să echipeze ultimul lor Mirage F1. Dar acel avion a fost dat jos acum două luni iar extremiștii, intermediarii afacerii, au rămas cu uriașul obiect.

Racheta de aviație era ascunsă într-un depozit aflat în apropierea unui aeroport din provincia Pavia. Tot acolo au fost găsite puști, pistoale, arme automate, gloanțe și componente de arme. De asemenea, poliția italiană a capturat și suveniruri din perioada nazistă, care erau lângă arsenal.

sursa: Polizia di Stato

Trei oameni au fost arestați. Unul dintre ei, membru al grupării de extremă dreaptă Forza Nuova, ar fi luptat în Donbas împotriva separatiștilor și Rusiei, au scris ziariștii din peninsulă. Ceilalți doi, un italian și un elvețian, se ocupau de vânzarea rachetei.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
TELEORMAN / Eugen Teodorovici a vorbit despre DRAGNEA. VIORICĂI DĂNCILĂ i-ar fi căzut fața
O numeroasă delegație din conducerea PSD a fost prezentă la Teleorman, cu prilejul alegerilor din ...