CSAT / KLAUS IOHANNIS fură ideea unui candidat pe care l-a respins pentru funcţia de ministru al transporturilor

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Deputatul Mircea DRĂGHICI, fost candidat la funcţia de ministru al transportului, respins de către KLAUS IOHANNIS, probabil din cauza iniţiativei sale de modificare a legilor siguranţei naţionale, a propus încă din 4 ianuarie 2019 ca programul construcţiei de autostrăzi trebuie sa fie obiectiv de interes și siguranță națională!

Deputatul PSD este bucuros că s-a adus în spațiul public ideea lui,  chiar dacă la acel moment mulți nu au crezut în propunerea sa, prin discuţia din ultimul CSAT.

Iată ce scria în 4 ianuarie 2019!

“Păcat, domnule Președinte Iohannis! Am fi avut amândoi ocazia să intrăm în istorie! Dumneavoastră ați fi dat un semn de normalitate și ați fi arătat că doriți să colaborați, iar eu aș fi putut demonstra că sunt un bun partener în proiectele pentru țară.
Din păcate, ați ales altceva! Ați ales să refuzați, fără nicio rațiune, fără nicio logică, fără să faceți o analiză! (…)”

Citeşte şi: CAZUL Mircea DRĂGHICI sau cum hărţuiesc procurorii DNA politicienii nealiniaţi

“Îmi permit să vă spun, însă, unde ați greșit prin acest refuz. Ambii, și eu și dumneavoastră, eram cei mai îndreptățiți aleși să unim Piteștiul de Sibiu printr-o autostradă! De asemenea, Olguța Vasilescu și cu mine am fi fost cei mai îndreptățiți aleși să unim Piteștiul de Craiova printr-o autostradă, amândoi din pozițiile de ministru pentru care am fost propuși.
Și, domnule Președinte Iohannis, amândoi, și eu și dumneavoastră, eram exact persoanele potrivite așa încât unul să ceară spre aprobarea CSAT o strategie de diminuare a vulnerabilității naționale în infrastructura rutieră și de transport la care am lucrat, iar celălalt sa o pună pe ordinea de zi spre aprobare. Sunt convins că puteam astfel debloca cu celeritate investițiile și achizițiile publice.
Și sunt doar câteva argumente pentru care refuzul nu poate fi unul de oportunitate.
Și dacă am terminat cu oportunitatea, să vorbim și despre legalitate. Probabil că o să motivați că sunt un penal de rang înalt, așa cum tot spuneți și despre ceilalți colegi din PSD și așa cum s-au străduit procurori de pe lângă ÎCCJ să demonstreze pe repede”, a scris Drăghici pe pagina sa de facebook LA ACEA VREME.
Deputatul care nu s-a bucurat de graţia prezidenţială susţinea atunci că preşedintele Klaus Iohannis sacrifică progresul țării pentru miza personală a unui nou mandat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Incredibila ascensiune a fiicei “Monstrului” din CARACAL. De la servitoare a ajuns administrator de domeniu de vânătoare
Fiica răpitorului de minore din Caracal, Daniela Dincă, a avut un parcurs fulminant în viaţă, ...