Tatăl ALEXANDREI crede că fiica lui trăieşte

Andrei Marcu ACTUALITATE Principal

Într-un interviu acordat presei, Ioan Măceşanu, tatăl ALEXANDREI, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că ar fi ucis-o la Caracal, a afirmat că aşa-i spune INIMA că fiica lui trăieşte.

El işi doreşte ca fata lui să se reîntoarcă şi să-şi retrăiască viaţa alături de cei dragi.

„Visul Alexandrei era să devină poliţistă. Nu ştiu de ce, dar asta voia ea. Este un copil minunat, ar trebui să stăm aici o săptămână ca să vorbim despre cum era Alexandra. Nu mi-am pierdut încrederea, cred că este în viață, abia aștept să o văd. Sper să dea un rezultat căutarea. Nu ne-am îndoit niciodată, noi credem că este vie. Ea nu putea să plece de acasă,  nu avea inima aia. Oriunde pleca, mă întreba dacă o las. Mereu i-am zis că dacă ea ştie că e bine acolo unde se duce, să se ducă. Pentru ea am fost mai mult decât părinţi, am fost prieteni buni. Vorbeam orice, ne consultam tot timpul. Nu am cuvinte”, a declarat tatăl Alexandrei pentru Antena 3.

ALEXANDRA mai are o soră mai mică.

Ioan Măceşanu face apel la cei care au luat-o să vină să o aducă sau să-i dea drumul şi el uită tot. vrea să fie lăsat în pace şi să nu mai stea cu preşuri la porţi.

 

Cum a aflat de răpirea fetei

 

„Când am venit acasă, soția mi-a spus că o suna de la 2-3 și nu răspunde la telefon. I-am spus: „Ai răbdare, să sunăm la prietene”. Am întrebat, nimeni nu știa. Apoi ne-am dat seama: e ceva. Telefonul era închis. Am întrebat, am sperat. Am mers la poliţie, mi-au spus să revenim a doua zi, că aşa sunt fetele, mai pleacă de acasă.

Citeşte şi: Procurorul care a blocat accesul în casa ororilor din Caracal, SUSPENDAT din funcție!

Am aflat că a sunat la 112 când am fost chemat să recunosc vocea. Asta se întâmpla joi, la ora 23,00. Poate au fost ei prea dornici să o găsească şi le-a scăpat detaliul ăsta, de m-au chemat aşa târziu. Înainte de asta fusesem la adrese, la percheziţii cu poliţiştii. Am intrat la două case, am spart uşile. Poate am mers eu mai în faţă, ca părinte, dornic, am fugit mai repede. Eram în stare să trec şi prin foc. Mi s-a spus să plec acasă pe la ora 2,00 noaptea şi să vin a doua zi dimineaţă”, a spus Ioan Măceşanu.

Ioan Măceşanu a mai afirmat şi că se roagă în fiecare zi ca Alexandra să vină acasă în viaţă, precum şi faptul că vor fi optimişti până în ultima clipă.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CSAT / KLAUS IOHANNIS fură ideea unui candidat pe care l-a respins pentru funcţia de ministru al transporturilor
Deputatul Mircea DRĂGHICI, fost candidat la funcţia de ministru al transportului, respins de către KLAUS ...