PROBE IML: ADN-ul ALEXANDREI MĂCEŞANU, găsit în cenuşa din CASA ORORILOR

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușă este al Alexandrei Măceșanu, a spus Alexandru Cumpănașu, vineri seara.

Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei, vineri seară, la „Exces de putere”.

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (coincide – n.r.) cu ADN-ul părinților”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, la Antena3.

Ana BIRCHALL a informat părinţii fetei

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că anchetatorii i-au transmis ministrului Justiției că ADN-ul este al Alexandrei, iar ulterior, Ana Birchall a informat familia minorei.

Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au identificat, în urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Dincă, ALTE FRAGMENTE vor di analizate din punct de vedere genetic și antropologic, informează reprezentantul DIICOT. Percheziția va fi reluată sâmbătă.

 

”Ministrul Justiției i-a confirmat familiei că testele sunt ale ei. ADN-ul din cenușă corespunde cu ADN-ul părinților.”, a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SORINA MATEI: „Arde un corp cu oase, cu craniu, tibie, până la cenuşă, într-o improvizaţie din tablă?”
Multă lume nu crede în ipoteza arderii Alexandrei într-un butoi. Sorina Matei a spus pe ...