Viorica Dăncilă nu are MILĂ: E. Andronescu, demisă pentru declarații teribile în cazul Caracal

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Viorica Dăncilă a anunțat că toți cei care au greșit o să plătească. Următoarea la rând a venit astăzi ministrul Educației, Ecaterina Andronescu. Aceasta a spus aseară, la Antena 3, că a învățat acasă să nu se urce în mașini străine și că pe vremea ei copiii erau învăţaţi în cadrul familiei şi al şcolii să fie mult mai responsabili. A fost un comentariu direct la cazul Alexandrei, care a dispărut după ce a făcut autostopul. În esență, a acuzat-o pe adolescentă că s-a pus în situația de a fi răpită.

Opinia publică i-ar cerut încă de atunci demisia Ecaterinei Andronescu. În această după-amiază, Viorica Dăncilă a reacționat și a destituit-o din funcție. Într-un mesaj pe Facebook, a explicat și motivele:

Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane – din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Șefa executivului a promis că va face la fel cu orice membru al cabinetului.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal.

Tatăl ALEXANDREI crede că fiica lui trăieşte

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Temerile s-au adeverit! Oasele din curtea groazei sunt ale unei adolescente!
Medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat analiza antropologică a oaselor găsite la ...