Profeție BIBLICĂ, împlinită astăzi la Ierusalim! Semn URIAȘ pentru evrei!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

O profeție din Biblie a fost împlinită astăzi la Ierusalim – vulpi au fost văzute mergând în apropiere de Zidul Plângerii, adică pe locul unde s-a aflat Templul, înainte să fie distrus de romani.

În „Plângerile lui Ieremia”, parte a vechiului Testament, care relatează despre distrugerea primului Templu, este scris că terenul pe care stătea lăcașul sfânt va deveni atât de pustiit încât vulpile vor merge pe el. În Talmud se spune că dacă profețiile legate de distrugere sunt îndeplinite, vor deveni realitate și profețiile făcute de Zaharia despre reconstruirea Templului.

Rabinul Shmuel Rabinowitz, păstor al Zidului Plângerii și a Locurilor Sfinte, când a văzut fotografiile cu vulpile a spus că „nu te poți abține să nu plângi văzând împlinită profeția cu vulpile care vor merge pe acolo”, a scris Jerusalem Post.

Vulpile au fost văzute cu trei zile înante de sărbătoarea Tisha B’Av (10 august), atunci când evreii deplâng distrugerea Templului lui Solomon de către babilonieni și al celui de-al Doilea Templu, de către romani. Este prilej de post și rugăciune și se citesc pasaje din Plângerile lui Ieremia.

Evreii cred că reconstrucția Templului din Ierusalim va coincide cu venirea lui Mesia pe Pământ. În prezent, pe locul Templului se află moschee Al-Aqsa.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
AUTOSTOP / Încă o tânără sub 18 ani violată de patru bărbaţi. Poliţiştii au găsit-o!
O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Brăila, a fost găsită de poliţişti după ...