Trump: Elitele progresiste de la Hollywood sunt profund rasiste. Ele provoacă violență și dau vina pe alții!

Valentin Borcea Uncategorized

Donald Trump a criticat dur Hollywoodul „liberal” (stângist și progresist, potrivit sensului american al cuvântului, n.red), pe care l-a numit „rasist la cel mai înalt nivel”. De asemenea, a acuzat „elitele de la Hollywood”, adică actorii, regizorii, producătorii și alți oameni din industrie, că nu sunt deloc o elită, așa cum cred. În schimb, adevărata elită sunt cei pe care îi atacă persoanele influente de la Hollywood. Donald Trump se referea, mai mult ca sigur, la el și la susținătorii lui, pe care oamenii din industria filmului îi atacă mereu.

De asemenea, Donald Trump a spus că elitiștii hollywoodieni, care îl acuză pe el mereu de rasism, sunt adevărații rasiști și un pericol pentru țară.

Furia lui Donald Trump pare să fi fost provocată de un film care urmează să apară în septembrie. Intitulat „The Hunt”, pelicula în chestiune este calificată drept o satiră foarte violentă a profundei fracturi politice care îi divizează pe republicani şi democraţi.

În film, oameni din popor, proveniţi din bastioane tradiţionale ale Partidului Republican al lui Donald Trump (Wyoming, Mississippi, etc.) se trezesc pe un câmp, într-o zonă necunoscută. Ei sunt urmăriţi de vânători proveniţi din „elita” norocoasă, care îi lichidează fără milă de dragul distracţiei.

În „The Hunt”, vânătorii bogaţi îşi numesc uneori victimele cu apelativul „deplorabili”, un termen utilizat în timpul campaniei prezidenţiale din 2016 de Hillary Clinton pentru a-i desemna pe militanţii cei mai extremişti ai lui Trump, a scris Agepres.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Un indian a aruncat în râu BMW-ul primit cadou de ziua de naștere. Voia un JAGUAR!
Un tânăr bărbat din India a primit de ziua lui de naștere o mașină BMW. ...