Cel mai puternic om din Italia, la bustul gol pe plajă! A fost atacat de… FANI!

Valentin Borcea ACTUALITATE Diverse INTERNATIONAL

Matteo Salvini, probabil cel mai puternic om din Italia la ora actuală, a profitat de câteva momente libere între două mitinguri electorale și a mers la plajă. Aflat în Sicilia, pentru întâlniri electorale, a mers pe plaja din Taormina, una dintre cele mai cunoscute stațiuni ale insulei italiene.

Relaxarea lui Matteo Salvini a fost adesea întreruptă de numărul mare de fani care au venit să-i vorbească sau să facă o poză cu el. Degajat, îmbrăcat doar în pantaloni scurți de înot și cu băuturi răcoritoare pe o măsuță de lângă, ministrul italian de Interne a schimbat câte o vorbă cu susținătorii lui. Gărzile de corp nu s-au văzut, probabil erau sub alte umbrele. Fotografii ale întâlnirii cu fanii au fost puse de Matteo Salvini chiar pe contul lui de Facebook, urmărit de 3,8 MILIOANE de oameni.

Matteo Salvini este acum, de facto, în campanie electorală. El a anunțat că vrea să trântească guvernul din care face parte, deoarece partenerii de coaliție, Mișcarea Cinci Stele, îi blochează proiectele. Dacă acum Liga este partidul mai mic, în sondaje este fix invers.

ANUNŢ ŞOC / Criza politică în ITALIA. Salvini vrea totul

Liga lui Salvini ar fi votată de 38% dintre italieni, arată un studiu făcut de Noto și citat de EuropeElects. La precedentul scrutin au luat doar 17,4%

În schimb, actualii parteneri de coaliție, M5S, ar mai obține voturile a 16,5% dintre italieni, jumate față de alegerile de anul trecut.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Șofer român, dat dispărut în Marea Britanie! A urcat pe feribot în Olanda dar nu a mai ajuns la destinație
Cristian Barbu, un tânăr șofer român de TIR în vârstă de 28 de ani, a ...