Președintele asociației T.A.T.A., arestat pentru că și-a violat fiica vitregă

Andrei Marcu ACTUALITATE SOCIAL

Tot mai multe cazuri de copii abuzați sexual apar în ultima perioadă. Bogdan DRĂGHICI, Președintele asociației T.A.T.A. (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor) a fost arestat după ce fosta soție l-a acuzat că și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă.

Bogdan Drăghici și-a petrecut deja o noapte în AREST, dar soarta lui a fost decisă de judecătoria sectorului 2, miercuri după-amiază, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Donald Trump se RĂZBUNĂ pe Danemarca! Regina Margareta este înmărmurită!

Surse apropiate de anchetă afirmă că întreg cazul a pornit încă din luna aprilie, atunci când fosta soție a lui Bogdan Drăghici, un medic cunoscut din București, ar fi făcut o plângere la poliție în care reclama un comportament cel puțin suspect al lui Drăghici, cel care de-a lungul timpului s-a remarcat prin numeroase poziții și declarații în favoarea taților, potrivit ProTv.

Lupul, paznic la stână

Mai exact, până acum, Bogdan Drăghici s-a implicat în favoarea taților implicați în procese de divorț și în dispute pe tema custodiei copiilor.

A urmat o perioadă destul de lungă în care dosarul s-a plimbat de la poliție la parchetul de judecătorie, iar apoi a ajuns la parchetul de pe lângă Tribunalul București. Acum, după ce s-au făcut mai multe audieri, procurorii spun că există suficiente temeri că Bogdan Drăghici și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă, totul întâmplându-se în urmă cu mai mulți ani.

Aceleași surse spun că este foarte posibil ca aceste acte de agresiune să fi avut loc în repetate rânduri. Până la această oră Bogdan Drăghici a respins toate acuzațiile – afirmă unul dintre cei care au asistat la interogatorii.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
EDICT IOHANNIS-TRUMP / Chinezii aduși de Victor Ponta la Cernavodă trebuie să plece
În timpul vizitei lui Klaus Iohannis la Casa Albă, cei doi șefi de stat au ...