Daniel Zamfir: “M-am trezit cu şarpele de Ponta în casă”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Tot mai puţină lume înţelege rostul alianţei dintre ALDE şi Pro România. Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, fost PNL, consideră, potrivit ultimei sale declaraţii, că partidul din care face parte și-a ingropat tot discursul anti-abuzuri si contra statului paralel pentru că Victor Ponta, Mihai Tudose şi Daniel Constantin, de la Pro Romania „nu sunt altceva decat instrumentele statului paralel”:

  • „Pe mine m-a luat prin surprindere. Începând cu plecarea de la guvernare. Colegii noştri n-au înţeles şi mai puţin electoratul, de ce a renunţat la prezidenţiale dl Tăriceanu.
  • Am ajuns să ne îndreptăm spre o fuziune cu partidul lui Victor Ponta. Dl Ponta vorbeşte de o fuziune. Azi am primit asigurări de la dl Tariceanu că e doar o alianţă pentru susţinerea dlui  Diaconu. Dacă era aşa, de ce era nevoie totuşi să facem această alianţă cu Ponta?

Citeşte şi: ALDE, în vrie. Experimentul căderii fără paraşută

  • Ştiţi cu ce nu sunt confortabil? Am venit în ALDE pentru că am apreciat foarte mult poziţia dlui Tariceanu privind abuzurile în justiţie. Dl Tăriceanu a fost consecvent în acest discurs. Am spus şi azi la şedinţă în partid, mi se pare că asociindu-ne cu Ponta tot acest discurs e îngropat. E foarte greu să ieşim acum public să ne menţinem poziţia, că apărăm oamenii de abuzuri, că suntem împotriva statului paralel. Daca ne-am asociat cu Ponta lucrurile ăstea sunt pulverizate. Pentru că Ponta, Tudose, Constantin nu sunt altceva decât instrumentele statului paralel. Şi s-a ales praful de tot ce am construit până acum (…) dacă i-am luat pe Ponta şi Tudose s-a dus cu tot discursul asta. Păi nu pot să fiu împotriva statului paralel cu Ponta lângă mine.
  • O asociere a lui Ponta cu Diaconu nu îi serveste deloc nici dlui Diaconu.
  • M-am trezit cu Ponta în casă și nu am ce să caut cu șarpele în casă. Aici s-a rupt logica mea”
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
FUNERALII NAŢIONALE / Osemintele REGINEI ELENA vor fi aduse în ţară
Regina mamă ELENA, aşa cum a fost numită de români, cea care l-a adus pe ...