Decapitări de lideri locali în USR / Născut talent, a murit speranţă

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

În Vrancea s-a rupt lanţul de iubire dintre userişti.

Cosmin Timofte se anunţa ca spintecătorul de nomenclaturişti. Un bărbat nou, care nu a mai făcut politică, era prezentat, prin materialele publicitare, ca un salvator al iconostasului politic.

A ajuns recent preşedintele oganizaţiei USR – Vrancea. Din înalta postură a demis o serie de adjuncţi şi a dat afară oameni din partidul “cel mai curat.”

Citeşte şi: USR vrea anularea impozitelor pe salariile minime. De unde acoperă deficitul?

DECAPITAREA CELUI CARE S-A CREZUT PREA MARE

De la Satu Mare, i-a venit avertismentul, prin grupul de wathaspp, de la Il Maximo Dan Barna:

”Tocmai am luat act, fiind în campanie naţională la Satu Mare şi Maramureş, de deciziile Biroului Judeţean Vrancea de excludere a unor membri USR Vrancea. Indiferent de motivele temeinice sau nu avute în vedere pentru această decizie, asumarea ei în campanie electorală, cu impact asupra unui candidat de pe o altă listă, ridică o problemă principială majoră. Am discutat cu preşedintele filialei judeţene USR Vrancea, Cosmin Timofte, i-am exprimat nemulţumirea mea şi am solicitat retragerea de pe lista USR la Guvernare. Domnul Timofte şi-a asumat această decizie şi începând din această seară nu mai face parte din lista USR la Guvernare”, este decizia lui Dan Barna.

Practic Timofte a fost scos din joc

Într-un material publicitar, Cosmin Timofte, spunea recent: “Dacă dorim recuperarea imaginii politicianului român în Europa și a calităţii societăţii civile româneşti la nivel european vom vota o listă de candidaţi capabili, educaţi, de o calitate morală și profesională impecabile, așa cum sunt cei propuşi de Alianţa 2020 USR-PLUS. România trebuie să facă uitate prestaţiile Vioricăi Dăncilă, Mariei Grapini, Noricăi Nicolai şi ale altor europarlamentari de mâna a treia care nu si-au găsit rostul în politica internă și au căutat o alternativă în PE.”
Timofte s-a născut talent şi a murit politic speranţă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
TRAIAN BĂSESCU a recunoscut. El e e TURNĂTORUL PETROV
Traian Băsescu a recunoscut joi, în premieră, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel ...