Explicaţia gestului Biancăi ANDREESCU după VICTORIA de la US OPEN

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal TENIS

Bianca Andreescu, jucătoarea de 19 ani,  va urca pe locul 5 în clasamentul WTA, după ce câștigat finala de la US Open contra Serenei Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-3, 7-5. 

După uluitoarea victorie, în drumul său spre fileu, Bianca Andreescu s-a închinat, mulțumind Divinității pentru ultimele săptămâni care s-au dovedit a fi cele mai bune din viața ei. Apoi s-a prăbuşit simbolic cu faţa spre cer, nu spre spectatori.

Americanii au ţinut cu SERENA

Înainte de declaraţiile oficiale, noua vedetă a tenisului mondial s-a urcat pe o scară şi s-a dus să-şi îmbrăţişeze prietenii şi părinţii, aflaţi într-un spaţiu special. Puţini români au încurajat-o din tribune. La o finală de US OPEN -femenin, preţul anul acesta a fost dublu decât anul trecut, adică 250 dolari, pe piaţa neagră trecând de 500.

În faţa unui public siderat, Bianca le-a transmis americanilor că ştie că voiau să câştige Serena, “îm pare rău.” “Dedic această victorie (n.r. – părinților ei). Nu pot să le mulțumesc suficient pentru tot ce au făcut. A fost o călătorie lungă. Vă mulțumesc și hai să continuăm”, a mai spus Bianca Andreescu, după victoria fantastică de la US Open.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Accident la 240 km/oră / Mario IORGULESCU e grav în spital
Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost implicat într-un accident grav în ...