Kovesi, votată procuror-șef european. Metamorfozele lui Ludovic Orban

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Consiliul UE, în formatul COREPER (ambasadorii statelor membre), a votat în urmă cu câteva momente pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European, cu 22 de voturi pentru şi 7 împotrivă, relevă sursele de presă. Informația a fost confirmată de PNL și USR PLUS în comunicate de presă. Reprezentantul guvernului român a votat împotrivă.

„E un mare succes al României. Candidatul român a reuşit să câştige o competiţie extrem de dificilă. A avut contracandidaţi din partea Franţei şi a Germaniei şi victoria Laurei Codruţa Kovesi este o victorie extrem de importantă pentru România.

Citeşte şi: The Guardian a descoperit ultimii ţărani autentici din EUROPA în Maramureş

Mă bucur că preşedintele Iohannis şi noi, PNL, am avut o contribuţie importantă, am reuşit să demontăm toată propaganda mincinoasă a PSD şi a Guvernului împotriva candidatul român. Am reuşit să avem o influenţă foarte importantă la decizia Parlamentului European prin care Kovesi a fost desemnat drept candidat susţinut”, a afirmat Ludovic Orban pentru B1TV.

Acelaşi Ludovic Orban, pe vremea când era deputat liberal în 2014, declara că decizia premierului Victor Ponta de a o propune pe Laura Codruța Kovesi la șefia DNA reprezintă o trădare a cetățenilor care au votat USL.

Ludovic Orban, 2013: „Propunerea Codruței Kovesi echivalează cu o #TRĂDARE de neacceptat față de voința publică exprimată la alegerile din 2012, este o #TRĂDARE față de interesul public și este un gest PROFUND #IMORAL!”

Mulţi analişti din Europa de Est consideră că ţările occidentale vor să folosească pe Laura Codruţa Kovesi în pedepsirea atât a liderilor statelor care nu se supun directivelor europene,precum şi a naţionaliştilor suveranişti care doresc o Europă a patriilor, cea de pe vremea lui Charles de Gaulles.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Apar primele probe ale trădării lui Tăriceanu
O ştire a trecut neobservată. DNA nu a mai prelungit măsurile preventive în cazul lui ...