CHITIC: numirea lui Kovesi, piatra funerară aşezată peste speranţele noastre în Europa naţiunilor

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Avocatul Dan CHITIC a scris pe facebook că numirea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef european nu e decât piatra funerară aşezată peste speranţele noastre în Europa naţiunilor.

Iată textul integral:

„Ieri, fiind prins cu înmormântarea unui prieten, a unui om bun, nu am apucat să mă implic în înmormântarea unui vis frumos ce s-a dovedit a fi o iluzie perfidă: proiectul european.

Căci numirea Laurei Codruța Kovesi în functia de Procuror Șef european nu e nimic altceva decât piatra funerară așezată peste speranțele noastre într-o Europă a democrației, a libertăților și a națiunilor, lespedea văruită pe a-afară de sub care vin miasmele putregaiului moral și instituțional al Statuluidedrept – exportat acum la nivel european… Și de unde mijește sinistru moroiul unei Europe a abuzului instituțiilor de forță, o Europă unde drepturile și libertățile vor deveni un lux pe care doar cei puțini și “corect politici” și le vor permite.

Citeşte şi: Cât costă CASA POPORULUI ?

Ce a recomandat acest procuroraş, în afară de slugărnicie?

Căci ce altceva în afara abjecției și slugărniciei perfecte a recomandat-o pe Codruța Koveși, acest procuroraș cu grad de parchet pe lângă tribunal, pentru înalta funcție de Procuror Șef în europa? Ce a realizat ea odioasa-i carieră în afara protocoalelor cu serviciile secrete și a selecției procurorilor gen Onea – Portocală pentru diviziile de paraditori de elită ale DNA-ului? Ce-o fi văzut Europa la Codruța dacă după 15 ani de luptă împotriva corupției România e încă atât de coruptă încât nu poate intra în Schengen? Poate faptul că a distrus capitalul românesc, că a destructurat clasa politică băștinașă… sau că a trimis în judecată doar mituiții și nu mituitorii din marile corporații colonizatoare?
Sau poate doar faptul că Laura Codruța Koveși a “întruchipat Slujirea” – cum spunea nu demult un lingău profesionist cu aere de intelectual.

“Slujirea” și disponibilitatea la orice ticăloșie sunt singurele aspecte care se evidențiează în CV-ul proaspătului Procuror european pe lângă cele 70 de dosare penale în care e cercetată și cele două în care are deja calitatea de suspect pentru abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă. Și asta pare a fi suficient…”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dan Barna: “Klaus Iohannis a fost un pompier”
După ce a depus cele 400.000 de semnături la BEC, candidatul USR-Plus la alegerile prezidenţiale, ...