PETROV, ELOGIILE INTELECTUALILOR DE CURTE

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse POLITIC

“Traian Băsescu se bucură de respectul meu. La care se adaugă, nu ezit a o spune, o prietenie pe viaţă.” (Vladimir Tismăneanu, Portret de preşedinte, Contributors, 19 noiembrie 2014)

La sfârşitul dezbaterii (dintre Geoană şi Băsescu, noiembrie 2019), ştiam că n-am de ales: voi vota, totuşi, cu Traian Băsescu. Explicaţia cea mai concisă a deciziei mele ar fi o replică moromeţiană: prefer oricând „o discuţie cu un om deştept, în stare să glumească inteligent”. Cu alte cuvinte, îl prefer pe Cocoşilă.” (Andrei Pleşu, Adevărul, noiembrie 2009)

“Cred sus și tare că a fost cel mai puternic, pozitiv puternic, Președinte după ’89. Traseul lui a fost impresionant în momente-cheie.” (Gabriel Liiceanu, Radu Călin Cristea – Împăratul cu șapcă. Regimul Traian Băsescu și elitele sale)

Citeşte şi: VERDICT: BĂSESCU a fost colaborator al Securităţii

“Discursurile de azi ale lui Traian Băsescu sunt impecabil construite (chiar şi când sunt improvizate).” (Alex Ştefănescu, realitatea.net, 2009)

“De 10 ani de când sunteţi preşedintele României, nu aţi făcut decât să ne aşezaţi pe drumul pe care noi, cei care credem care e binele în chip matur al României, trebuia să ne aşezăm. Şi pentru asta vă mulţumim.” (Gabriel Liiceanu, mai 2014)

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, răpită şi găsită moartă
Adriana, fata de 11 ani din județul Dâmbovița dată dispărută vineri, a fost găsită decedată. ...