Şerban Nicolae: “Iohannis e un impostor”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

După transmiterea televizată a discursului lui Klasu Iohannis, prin care cerea demisia procurorului şef al DIICOT, Felix Bănilă, şi a cabinetului Dăncilă, pe motiv de ineficienţa anchetei de la Caracal, senatorul Şerban Nicolae, prezent în studioul Antena 3, la emisiunea „Punctul de întâlnire,” moderată de Radu Tudor, a spus că Iohannis este un impostor.

Citeşte şi: Tudor Chirilă: Tratat de despuiere

Contrat de Daniel Fenechiu, care a susţinut că este o ofensă adusă preşedintelui, Nicolae a răbufnit: “A spus că nu sunt bani de pensii, a spus că România nu e pregătită pentru președinția UE, a făcut atât de mult rău… Acest lucru se răsfrânge asupra românilor. (…) Nu a fost crezut când spunea că nu sunt bani de pensii. Nu a fost crezut când spunea că nu suntem pregătiți de Uniunea Europeană. Nu a fost crezut când a spus diverse lucruri. Nu poate să spună că ancheta de la Caracal ține de guvernare. Nu poți să te comporți așa ca președinte al României, să spui că la DIICOT nu știu ce e în neregulă cu ancheta și asta dovedește eșecul guvernării”, a afirmat Șerban Nicolae.

Şerban Nicolae a  mai citat din comunicatul Administrației Prezidențiale, 23 iulie 2018: Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat, luni, 23 iulie, decretul pentru numirea în funcția de procuror șef al DIICOT a domnului Oliver-Felix Bănilă pe o perioadă de trei ani.”

Daniel Fenechiu a răspuns: “Era o formalitate.”

Loading...

One Comment

  1. Ma intreb daca presedintele asta al nostru e ormal la cap !! Eu zic ca asa cum a declarat in zi de luni, inceput de saptamana cand el de obicei e in. Wikend de vineri si pana martea viitoare a facut un nare efort !! Somnorosi, puturosii, mancaii si somnam uli nu le place munca si devin nervosi si f.rai , periculosi . Ati vazut, a venit si nasura rapida la gatul PSD ,Dancila si seful diicot !! Afara cu el. Pai parca mai acum un an , nu-l numisera tocmai ‘mnea lui- plavan? Acum se baga in treburike justitiei , tocai el ca tot asa acum cam 2 ani deckara ca nu se baga in treburile justitiei si ca e multumit de DNA si parchete si ca nu e treaba presedintelui de tara ( hehei ZEUL ZEILOR ) si sa lasam iccj si csm sa -si orgaz.treburile interne etc, etc si acum deodata s-a umflat orzul in el si cu senila tancului german peste grumazul tuturor !! S-a facut rau neamtul asa deodata, parca ieri s-ar fi intamplat chestia de la Caracal. Eu cred ca el nici nu mai tine minte ca defapt EL e primul DINCA dupa REVOLUTIE DIN ROMANIA, EL IOHANIS , CU EA IMPREUNA AU SAVARSIT O MURDARIE CA CELE DE ACUM. NEAMTULE, NEAMTULE CEVA E NECURAT LA MIJLOC !! TREBUIE SA INTREBAM UN RABIN CEI CI MIJLOCUL ASTA ??

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mesaj către un tefelist de la un ministru PD al educaţiei: “Ajungi carne de tun…”
Fostul ministru al educaţiei, Daniel Funeriu, din guvernul BOC, este îngrijorat, conform unei postări pe ...