Denise Rifai a găsit cheia anticipatelor

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal

Vedeta postului Realitatea TV, Denise Rifai, a găsit cheia alegerilor anticipate, atât de mult dorite de unii din opoziţie.

”Iohannis are toate cărţile câştigătoare în mână. Trebuie doar să joace! Şi va avea tot ce şi doreşte: Orban premier sau alegeri anticipate! Cheia se numeşte ORBAN”, scrie realizatoarea emisiunii “Legile Puterii” de la Realitatea TV, Denise Rifai, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: AFLĂ dacă te califici la un IQ peste medie! Care e MAREA greşeală din desen?

”Nici nu a picat încă Guvernul Dăncilă, că deja se lucrează la tot felul de scenarii prin care să i se forţeze mâna Preşedintelui Iohannis şi să i se impună o anumită formulă guvernamentală. Şi bonus, Orban Ludovic e deja prezentat ca un Iepure al primului guvern despre care se spune că va fi picat în parlament de Ponta în alianţă cu PSD şi cu câţiva PNL-işti care îşi vor şeful executat politic.

Cum să li se dea şah mat lui Ponta şi Tăriceanu?

Ce nimeni nu ia în calcul, mai scrie moderatoarea celebrei emisiuni tv, este că de data aceasta, Preşedintele Iohannis nu mai poate fi nici şantajat şi nici înghesuit să facă ce nu îşi doreşte.

Citeşte şi: Personalizează-ţi casa cu o nouă scară de lemn !

Iar dacă Preşedintele chiar va dori să le dea şah mat lui Ponta şi compania, Iohannis trebuie doar să-l desemneze pe Orban premier. Şi să aştepte ca Orban să fie “picat” în Parlament. Şi mai apoi, să-l desemneze din nou. Tot pe Orban Premier. Iar dacă prin absurd, parlamentarii îl vor pica din nou pe Orban, la pachet cu scurtarea mandatului lor cu un an, atunci Preşedintele va putea dizolva Parlamentul şi se vor putea organiza alegeri anticipate.

Deci, Iohannis, prin simpla susţinere a lui Orban chiar şi a doua oară, le poate dejuca toate planurile şi culmea, iese triumfător din ambele situaţii. Fie Orban rămâne premier, aşa cum este normal, el fiind cel care a făcut toată munca de strângere a semnăturilor şi voturilor pentru picarea Guvernului Dăncilă, fie prin susţinerea continuă a lui Orban – vom avea alegeri anticipate şi poporul îţi va alege prin vot noul premier.

Ce va fi, vom trăi, vom vedea şi vom povesti!”, scrie Denise Rifai.

 

Loading...

One Comment

  1. Muierea asta isterica este asteptata de vreo 100 de militari americani de la Deveselu, sa i-o puna pina o vor desfigura si jos, ca sus e varza !!!
    Tirfa dracului !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Iohannis a căzut în plasa propagandei. Dăncilă nu a sunat la 112
Preşedintele României Klaus Iohannis a refuzat astăzi să numească interimarii propuşi de premierul Viorica Dăncilă, ...