Pleșoianu îl întreabă pe Iohannis ce autostrăzi a făcut Ludovic Orban?

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Prezent la IAȘI, în campania electorală, Klaus IOHANNIS a lansat un atac extrem de virulent la adresa PSD, partid pe care-l consideră vinovat de toate relele din țară.

 

„Azi dimineață, la 6 și ceva, am primit un mesaj cutremurător. Între Urziceni și Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic, cu zece morți și aproape zece răniți grav. M-a întristat foarte mult. Ce poți să spui? Condoleanțe, îmi pare foarte rău!

Ce să înțelegem de aici? Să înțelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide? Această nepăsare criminală a pesediștilor costă vieți, costă vieți de români,” a declarat Klaus Iohannis în timpul campaniei electorale de la Iași.

Replica nu s-a lăsat așteptată.

„Mizeria de a te folosi iar de moartea unor oameni pentru a obține (ipotetice) avantaje politice, asta este cu adevărat scârbos! Mă rog, știu că pe susținătorii lui nu-i deranjează nici măcar dacă se pișă de deciziile CCR, de ce s-ar supăra pe o astfel de declarație vomitivă?”, se întreabă pe facebook Ionuț Popescu, fostul ministru liberal al finanțelor.

Citește și: Iohannis a căzut în plasa propagandei. Dăncilă nu a sunat la 112

Liviu Pleșoianu a fost și mai dur:„Odioasă creatură! Absolut odioasă! Necrofagie politică! Ce drumuri a făcut Orban Ludovic? Dar Anca Boagiu, dar Berceanu, pedeliștii travestiți în „urmași ai Brătienilor”? Ipocrit sinistru, necrofag politic! Absolut insuportabilă creatură! Nu ratezi nicio tragedie, sinistrule! Mă oripilează faptul că împart specia cu tine!”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Regina Mamă Elena se va întoarce pe veci acasă
Regina Mamă Elena se întoarce acasă după 72 de ani, într-un sicriu de plumb pentru ...