DĂNCILĂ a recuperat doi parlamentari de la Pro România

Marius Ghilezan ACTUALITATE

După încheierea Forumului Agricultorilor, Viorica DĂNCILĂ le-a povestit jurnaliştilor cum i-a convins pe doi dintre parlamentarii Pro România să se reîntoarcă în PSD, după ce acum o săptămână au anunţat că pleacă la PRO ROMÂNIA.

‘Nu le-am promis nimic. Am avut discuții legate de România, de responsabilitatea pe care o au și de obligația pe care o au față de cei care i-au ales și anume de implementarea programulul de guvernare. Cei care i-au votat, mai ales din cadrul PSD, și-au pus speranța în ei să continue această guvernare, nu să voteze împotrivă.’ a spus Viorica Dăncilă referior la întoarcerea în PSD a deputaților Horia Nasra și Cornel Itu, după ce anunțaseră inițial că trec la Pro România.

Citeşte şi: De ce nu trece Moţiunea de cenzură?

Social-democratul Horia Nasra a scris pe Facebook anunțul revenirii în PSD alături de Cornel Itu, dar și un mesaj privind votul la moțiunea de cenzură.

„Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei. Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală! Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI. Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi , de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!”, a scris Horia Nasra, pe Facebook.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adversarul lui DĂNCILĂ din PSD îi îndeamnă pe social-democraţi să nu piardă ‘meciul de joi’
Principalul adversar din PSD al Vioricăi DĂNCILĂ, preşedintele filialei Olt, senatorul Paul Stănescu, îi îndeamnă ...