Dăncilă dă asigurări că Guvernul nu cade

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

După ce tot mai mulţi dintre parlamentari se îndoiesc de succesul moţiunii de cenzură, Viorica Dăncilă susţine ferm în această seară la Antena 3 că moțiunea de cenzură nu va trece, iar Guvernul ”nu cade”. 

”Moțiunea nu va trece, Guvernul nu va cădea și spun acest lucru pentru că eu cred în responsabilitatea membrilor Parlamentului României. Cred că pot să facă o diferență între un partid responsabil care a venit în fața electoratului cu un program de guvernare, care este aproape de cetățeni și cu o moțiune de cenzură foarte subțire, care nu spune nimic, și cu o promisiune tot de nimic. Nu avem un program de guvernare, nu avem un cabinet care să vină în locul Guvernului actual”, a declarat primul ministru la Antena 3. 

„Votul de mâine e împotriva oamenilor”

În cadrul intervenției televizate, Viorica Dăncilă a vorbit și despre efectele produse în cazul în care moțiunea de cenzură va trece.

”Cred că mulți dintre membrii parlamentului, chiar și dintre cei care au semnat această moțiune, mâine nu o vor vota pentru că la întoarcerea în județele lor, în colegiile lor, vor trebui să le spună primarilor de ce au făcut acest lucru, de ce primarii nu mai pot să își continuea proiectele în comunitățile lor, proiecte care au fost acordate de Guvern. Proiecte ce au fost acordate de Guvern indiferent de culoarea politică. Va trebui să le explic pensionarilor de ce au dat jos un Guvern care le-a crescut pensiile și le va crește în continuare și va veni în loc un Guvern care vrea să introducă austeritatea. Vor trebui să răspundă la multe întrebări”, a precizat Viorica Dăncilă în direct la Antena 3.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DOVADA CNSAS / Preşedintele USR Bucureşti, ROXANA WRING, turnătoare la SECU’
USR-iştii ne ameninţă peste tot că ei aduc oameni noi. Numai că Roxana WRING e ...